Zlata Petrović nasmejana
Star

January 23, 2021 14:00

By

Zlata Petrović BRANI CECU!: “Da NEĆE MOŽDA da bude sa nekim DEDOM?!?”

Zlata Petrović živi povučeno i skromno od svoje penzije koju je pošteno zaslužila. Iako se mnoge njene koleginice hvale skupim putovanjima i zimovanjima, Zlata kaže da je prošlo vreme kada je putovala po svetu i da se društvo sa estrade totalno rasulo. Ekskluzivno za STAR koji je trenutno u prodaji, folk pevačica otkriva šta misli o novom Cecinom dečku i kakvo je stanje u njenom ljubavnom životu.

Zlata Petrović: “Ceca je bre lepa i zrači i naravno da joj treba mlađi!”

Jesi li videla da Ceca ima novog dečka, kako ti se dopada?
„Oduševljena sam! Njoj je uvek bilo najteže. Jadna žena nigde ne može da mrdne, a da je ne prate i ne slikaju. Pa kako da nađe dečka?! Nije ni smela da ima nekoga, jer čim izađe iz kuće, neko je slika. Kada sam videla snimak sa dečkom baš sam bila srećna zbog nje. Jer ljubav uvek treba da bude na prvom mestu. Ma koliko trajala, makar i jedan dan. A ti što je osuđuju što je našla devet godina mlađeg neka osude prvo sebe. Pa i ja sam bila udata za Peju koji je mlađi od mene pa šta, još je u ono vreme to bilo strašno! Pa šta treba Ceca da nađe nekog dedu. Ona je bre lepa i zrači svojom energijom, naravno da joj treba mlađi dečko. Šta će da radi sa nekim dedom? Podržavam je 100 posto!”

Hasan Dudić o Šabanu

Zlata Petrović: “Hasan me patološki voli!”

Jel ti sada kriješ svoje partnere, dugo si sama?
Kod mene je to bilo nemoguće sakriti, jer su se muškarci toliko zaljubljivali u mene i nisu to uopšte krili. A ni ja nisam nikada ništa krila. Jer svaka tajna bi se kad-tad saznala.”
U kakvim si odnosima sa bivšim muževima?
„U OK smo odnosima jer imam sinove sa njima. E sad, Hasan je jednom prilikom rekao da bi pre umro nego se pomirio sa mnom. Ali ne uzimam njegove reči zdravo za gotovo nikada. On je jednostavno takav, promenljiv prema meni, jer me patološki voli. Ne zameram mu ništa, ni šta je rekao ni šta će da kaže, ali mene od davnih dana to ne interesuje. To je neki njegov bes i ludilo koje izbacuje.”

Ostatak intervju i šta Zlata misli o Lepoj Breni i kako će pomoći Džejovoj ćerki pročitajte u novom broju magazina STAR!

Naslovna STAR 442

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR