Bol porodice Ražnatović ne prolazi 
Scandal

15 Januara, 2021 09:54

Upoznali ih sa FAMILIJOM! Ceca i Bogdan organizovali porodična okupljanja

Prema pisanju domaćih medija, najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, kojeg je, prema rečima dobro upućenog izvora, upoznala na rođendanu njene prijateljice.

Upoznali ih sa familijom

Sada mediji pišu da je Bogdan upoznao Cecu sa svojom ćerkicom Iskrom, Kurir piše i da je Ražnatovićeva bila na Iskrinoj rođendanskoj proslavi. Tom susretu prethodilo je upoznavanje sa Cecinom porodicom, Kurir navodi da je Ceca Bogdana predstavila Anastasiji i Veljku u novogodišnjoj noći.

Takođe, ovih dana pisalo se da je par već par meseci u vezi, kao i da su na zimovanju na Jahorini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

Ceci i Bogdanu je veoma lepo u vezi. Do sada se Ceca trudila da svoj emotivni život maksimalno sačuva za sebe, ali nakon što su ih uslikali paparaci shvatili su da to više ne mogu da kriju. Da ima dečka Ceca je posle nekoliko dana zabavljanja saopštila svojoj porodici, a prvi put Veljko i Anastasija upoznali su Bogdana na novogodišnjoj večeri koju je Ceca organizovala u svom domu. Odlučila je da u najužem krugu ljudi organizuje intimnu večeru, na kojoj će decu i članove porodice upoznati sa dečkom sa kojim je mesec dana ranije uplovila u vezu. Anastasija i Veljko, ali i ostali članovi prihvatili su Bogdana odlično, a prema prvim reakcijama, mamin novi dečko im se i te kako dopao. Zbog ovoga pevačica je bila i te kako srećna, jer joj je bilo veoma važno da oni prihvate Bogdana, kako bi ona mogla u potpunosti da uživa u ljubavi sa njim – otkriva izvor piše Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Nekoliko dana nakon druženja u vili u Ljutice Bogdana, otputovali su na Jahorinu. Ceca koja nije poznata kao ljubitelj snega, odlučila se da bez problema uplovi u zimsku čaroliju sa emotivnim partnerom. Svima je bilo čudno kada su na planini prepoznali Cecu u društvu javnosti nepoznatog muškarca, te se veoma brzo u brojnim krugovima počelo da govori kako Ražnatovićeva ima novog dečka. Nakon što su na planini proveli nezaboravne trenutke zajedno, oboje su se vratili u Beograd, gde su dočekali božićne praznike. Zanimljivo je i to da je Bogdan bio na ponoćnoj liturgiji kada i Ceca, ali to niko nije mogao da primeti, jer su oboje bili na različitim mestima. Zato su ubrzo jedno drugom mogli uživo i da čestitaju veliki hrišćanski praznik – objašnjava izvor blizak folk zvezdi, piše Kurir.rs.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ