Svet

January 25, 2021 11:35

By

Aca Lukas PRIVEDEN? Potvrđeno, pevač popio koju više!

Aca Lukas priveden je sinoć u rutinskoj kontroli na Banjici kada mu je urađen alko test i utvrđeno da je imao 0.95 promila alkohola u krvi, on je ispričao do detalja šta se sve događalo.

Ništa tu nije sporno. Pustili su me, nisam više u policiji. Malo sam više popio alkohola i priveli su me. Kao i svaki drugi građanin odgovarao sam za svoje postupke. Sada je sve u redu – kaže Aca za Kurir.

Aca: Kao i svaki drugi građanin odgovarao sam za svoje postupke

U međuvremenu, oglasio se i njegov menadžer Saša Mirković, koji je rekao da policija odlično radila svoj posao i da je Lukas već platio kaznu.

Upravo sam se čuo sa Lukasom. Imao je burniju noć, popio je malo. Policija je dobro uradila svoj posao. Platiće kaznu za prekršaj jer je imao alkohol u krvi. Sve je u najboljem redu i nema razloga da se pravi skandal tamo gde ne postoji. Aca je odmah odreagovao i mislim da je već sad otišao da plati kaznu – rekao je Mirković za Kurir.

Sad idem kod sudije za prekršaje. Istina je da sam malo više popio, ali policija radi svoj posao i na tome im svaka čast. Ni po babu, ni po stričevima. Podržavam ih u tome da kažnjavaju ljude, ja sam pogrešio i to se više neće ponoviti – rekao je Lukas za Alo!

Sinoć u rutinskoj kontroli na Banjici navodno je priveden poznati pevač Aca Lukas, prenose domaći mediji na osnovu nezvaničnih saznanja.

Lukas bežao od policije?

Navodno pevača je policija zaustavila i onda je priveden. Međutim, kako Kurir.rs nezvanično saznaje, pevač je pobegao od policije, odnosno pobegao je prvoj patroli koja ga je zaustavila.

Druga patrola uspela je da zaustavi Lukasa, a prema pisanju medija rađen mu je alkotest koji je potvrdio da ima alkohola u krvi. Potom je navodno rađen i test na drogu. Policajka je pokušala da ga zaustavi, ali je pevač navodno bio bahat i vređao policiju, piše Kurir.

Lukasov menadžer Saša Mirković prvo je izjavio za „Kurir” da ne zna ništa o tome.

Ne znam ništa o tome, čuli smo se sinoć i ništa mi nije rekao – rekao je ranije njegov menadžer.