Scandal

February 3, 2021 22:00

By

Lukasu neko želi ZLO! Prijavili ga čim je PIJAN seo u kola?

Samo za SCANDAL! jedan policajac tvrdi da su Aci Lukasu prošle nedelje hteli da podmetnu hapšenje! Naime, pevača je saobraćajna patrola zaustavila slučajno na Banjici kada je seo pripit za volan da bi razvezao prijatelje koji su mu bili u gostima, međutim, kako nam objašnjava policajac, druga patrola imala je dojavu kuda se pevač kreće!

Hoće da mu napakoste jer ima nikad bolje nove pesme!

Lukasa su kolege zaustavile slučajno, prosto je naišao na patrolu koja je te noći regulisala saobraćaj i on je svoju grešku platio, međutim, pouzdano znam, čuo sam od drugih kolega da su ga iste večeri nameštali neki ljudi koji mu žele zlo. Oni su javljali pojedinim patrolama kojim ulicama će se Aca kretati, gde je, s kim je i slično – objasnio nam je policajac, a naš izvor blizak pevaču kaže:


Ne čudi me što je neko hteo da napakosti Lukasu, pa izdao je album koji ima sve same hitove. Dve balade su postale već omiljene njegovim fanovima, tako da je to to sto posto. Doduše, Aca je nekad vodio turbulentan život, a oduvek je omiljen, posebno među ženama, tako da je logično da ima neprijatelje. Međutim, on se poneo kako dolikuje i po zakonu, platio je svoje i baš ga briga, a zlobnici mogu da mu pljunu pod prozor – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL