Star

February 25, 2021 19:00

By

Bivši muž LUDI zbog Tonija! „Milan više ne da NI DINARA Dari!”

Dara Bubamara više od pola godine uživa sa 22 godine mlađim dečkom Tonijem i uopšte ne krije koliko su ludi jedno za drugim. I mada je do pre desetak dana važila priča da Darin bivši muž nema ništa protiv klinca koji šeta majku njegovog deteta, ipak mu nije prijatno! Naprotiv! Toliko je poludeo jer mu samo iskaču Darine i Tonijeve slike, pa je poručio pevačici da nađe novog sponzora za pesme i spotove!

Milan više ne da ni dinara Dari!

Od kada su se razveli pre neke četiri godine, Dara i Milan su negovali prijateljski odnos. Što zbog sina, što zbog činjenice da se poštuju i vole, ali na neki drugi način. Zna se i da Milan ima svoju firmu koja se bavi produkcijom i brine o karijerama mnogih stranih pevača, pa je tako on ostao zadužen i za Darine pesme i spotove. U poslednjih godinu dana njegova firma joj je uradila kompletan album, koji nažalost nije objavljen zbog pandemije i vanrednih mera. Dara je svakako računala na to da će i to doći na red kada virus prođe, ali šipak! Milanu je očito zasmetalo što Dara bez pardona pokazuje koliko je srećna sa klincem, pa je otkačio i rekao joj da nađe drugog saradnika – otkriva za Star izvor blizak pevačici i nastavlja:

Nije više mogao da gleda kako putuju i provode se. Mnogo ga je razočarala, a kap koja je prelila čašu je trenutak kad se pohvalila da joj Toni omogućava sva skupa putovanja na Maldivima, Zanzibaru, u Dubaiju, Istanbulu, te da je tretira kao kraljicu. Presavio je tabak i otkačio je. Dao joj je do znanja da više ne želi da ulaže u nju. Nije joj baš bilo svejedno, ali snaći će se ona. Ko zna, možda će sada Toni preuzeti na sebe te peripetije oko njenog albuma i pomoći joj da ga izda u maju kada inače slavi i rođendan – otkriva naš izvor koji se nada da će se Dara i Milan pomiriti bar zarad sina Koste.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / GAJA