Svet

March 12, 2021 17:00

By

JK uzvraća udarac! Javno PONIZILA Acu Lukasa!

Jelena Karleuša obradovala je fanove jer posle duge pauze izlazi njen nov album pod nazivom “Alfa”, a ono što je sve posebno oduševilo je informacija, da će promocija pesama biti džaba!

Jelena javno ponizila Lukasa!

Naime, njen tim uveliko radi na osmišljavanju prezentacije koja će biti preko jedne besplatne mobilne aplikacije, tako da će fanovi širom sveta imati prilike da čuju pesme uz Jelenine performanse.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

To je naravno, super vest, ali na estradi se priča da je ona ovim htela da indirektno ponizi Lukasa. Njegov album je izašao pre mesec dana, ali gotovo niko nije čuo ni jednu pesmu jer to mora da se plati, dok će kod Jelene to biti, što bi se reklo za dž. Evo, ja baš volim Lukasa i kao pevača i kao kolegu, ali neću brate da dajem pare da bih čula pesme. To mi je glupo – kaže za Svet pevačica koja je u dobrim odnosima i sa Jelenom i sa Acom i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Mislim da je Jelena mnogo zrelije postupila. Istina, odrekla se nekih para, ali imaće odlično reklamu. Pa niko od nas već godinama ne živi od prodatih ploča, već od nastupa. Daj publici priliku da čuje pesme, pa ako su hitovi, kad prođe korona imaćeš i posla i love preko glave. Svaka čast Jeleni, ona je ovim potezom dokazala da kroz muziku ne juri samo pare. Ne znam što je Lukas tako uradio, valjda su ga savetovali menadžeri i producenti. Mnoge kolege misle da je pogrešio, ali neće niko direktno da mu kaže, pa da ih ovaj posle okrpi javno kao što ume kad mu neko stane na žulj. Mada, Lukas je takva legenda da mu se sve može – zaključila je pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ