jelena karleuša
Scandal

3 Marta, 2021 10:03

Konačno ima razlog za SLAVLJE! Karleuša POTVRDILA lepe vesti!

Pevačica Jelena Karleuša obradovala je fanove kada je potvrdila vest da će njen novi album pod nazivom „Alfa” na proleće ugledati svetlost dana.

Konačno ima razlog za slavlje!

Naime, Jelena je istakla da sa nestrpljenjem očekuje da publika čuje njene nove pesme kao i to da će joj mnogi pozavideti na novom albumu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Imaćemo puno interesantnih kolaboracija, zvuka, saradnika i duet sa Pablom Vitarom. To će biti novi zvuk za leto gde će eksplodirati sve što smo akumulirali sve ovo vreme i ja sam kao lav u kavezu jer godinama nisam izbacivala novi album i vreme je da ovo bude pravi game changer, da svi drugi odu na jedan dugi godišnji odmor i puste me da radim ono što radim očigledno najbolje –  ispričala je Karleuša za Grand News.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

S obzirom na to da Jelena ima i slovenačko državljanstvo i da se šuškalo da će predstavljati Sloveniju na Pesmi Evrovizije, ispričala je zbog čega ipak nije došlo do saradnje.

Bilo je pametno što sam povukla pesmu jer se onda desila ova situacija. Ko zna, moža dogodine budemo radili nešto novo za njihovu Evroviziju. Ja očigledno imam problem da živim i radim u pogrešnoj zemlji, ali srećom ima i drugih zemalja koje prepoznaju svetsku priču. Da je ova pesma išla na Evrosong bio bi šou, zato što je strašna pesma, dvojezična, vrlo komercijalna i top priča – istakla je pevačica.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ