Scandal

7 Januara, 2021 14:29

Slađa Alegro NA BOŽIĆ obradovala fanove MUZIKOM ZA FILM (VIDEO)

Pevačica Slađa Alegro, danas je na najradosniji hrišćanski praznik Božić rešila da svoje verne pratioce obraduje jednom od deset numera koje će se uskoro naći na njenom youtube kanalu.

Stare pesme Slađe Alegro su dobile filmsku verziju

„Muzika iz starog filma“, naziv je projekta koji je Slađa mesecima unazad pripremala sa svojim timom na čelu sa svojim producentom Sharanom Allegro. Sve pesme su otpevane live i u novim aranžmanima. Stare pesme koje godinama volite i slušate imaće svoju filmsku priču. Akustične verzije otpevane sa puno ljubavi i emocije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro)

 Slađa Alegro: „Nisam mogla da odbijem Šarana!“

– Šaran uvek ima dobre ideje, koje ne mogu da se odbiju. On je oduvek želeo da uradi muziku za film, ali nema takve drame, komedije i filma o ljubavi među ljudima kao što je film koji živimo moji momci iz benda i ja. Nadam se da ćete uživati u starim novim hitovima – rekla nam je Slađa.
Slađa će u narednih nekoliko dana predstaviti sve svoje stare pesme u novom ruhu. Ruhu njihovog filma. Prva koja je pred vama je pesma „Na tvojoj strani“, a uskro ćete moći da čujte i ostale Slađine hitove u muzičko filmskim aranžmanima.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: PROMO I YOU TUBE