odnos Marije Šerifović i Karleuše
Svet

May 4, 2021 11:12

By

Žestoka SVAĐA! Jelena grubo UVREDILA Šerifovićku, ona je NADUVALA pred svima!

Tokom poslednje emisije Zvezda Granda Marija Šerifović je pocrvenela od besa zbog Jelene Karleuše!

Ovo je pravi razlog svađe između Marije i Jelene!

Marija i Jelena posvađale su se nakon nastupa njihovih kandidatkinja. Naime, iako je Marijina kandidatkinja osvojila svih šest glasova čulo se da je nekoliko puta pogrešila zbog čega je zapakala na sceni. Ovo je iznerviralo Jelenu koja je javno iznela tvrdnje da Marija vrši pritisak na svoje kandidate čim oni plaču i kada osvoje maksimalan broj glasova.

Zašto Marija svi tvoji kandidati imaju pritisak, da li od tebe ili ne znam od koga, da stalno imaju svih 6 glasova, a ne smeju da naprave nijednu grešku – pitala je Karleuša.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

Da li sam ja rekla da ne smeju da naprave grešku – uzvratila je Marija.

Ne, ne… Ja vidim jednu devojku koja ima 19.godina, koja je dobila svih 6 glasova i koja ne može na sceni od plakanja da se sastavi. Šta se dešava u vašem timu kada ste vi sa svih 6 glasova nezadovoljni. Moraš da shvatiš da će doći momenat kada će te neko pobediti, a ti ćeš ispasti, šta ćeš onda? Ne sme ovo takmičenje da te poremeti tako da ne možeš da kontrolišeš svoje suze i ogromna očekivanja – govorila je Jelena Marijinoj kandidatkinji i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Marija pravi jedan psihološki problem svojim kandidatima i vi sami sebi nabijate pritisak da ste Bogom dani, a niste. Šta ćeš da radiš kad ispadneš – pitala je Jelena.

Jelena, prestani, rekla sam prestani! Ona peva bolje od svake tvoje kandidatkinje – odbrusila je Marija i vidno iznervirana napustila scenu.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ