Snezana Djurisic
Scandal

18 Aprila, 2021 16:00

Snežana ODBRUSILA Kaleuši! Neće više da je TRPI!

Na jednom od snimanju Zvezda Granda Snežana Đurišić je pocrvenela od besa zbog Jelene Karleuše!

Snežana siktala na Jelenu!

Kako SCANDAL! saznaje, Snežana je poludela jer je JK koja je sedela do nje, sve vreme igrala, uvijala se, kreveljila i plazila u pravcu Snežane preko zaštitnog stakla koje ih štiti od korone, pa je delovalo kao da je provocira.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ona je ozbiljna žena, neće tako da se predstavlja pred milionima gledalaca, pa je skresala Jeleni: Od mene nemoj da praviš budalu – prepričava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djordje David Nikolic (@djordje_david)

Nakon JK, Snežanu je izbacio iz takta i Đorđe David s kojim se sukobila oko kandidata, pa je i njemu očitala: Nemoj da mi soliš pamet i moje ime da više nisi uzeo usta – priča nam izvor i kaže da je na kraju i Viki bila na tapetu koja je bila neodlučna, pa je povlačila neke glasove za prolaz pojedinih takmičara koje je isprva pustila da idu dalje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

To je bila kap koja je prelila čašu, pa je Sneža dobacila da nije OK što pojedini članovi žirija kalkulišu, a Viki joj je samo odbrusila da je ne smara, pa je to tek izazvalo haos. U svakom slučaju, Snežana im je svima stavila do znanja da s njom ne mogu da pričaju kako im se prohte – zaključio je izvor za Scandal!.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ