Svet

25 Marta, 2021 19:00

Đorđe David PODRŽAO Karleušu! „Marija je napravila ozbiljan FAUL!”

Slučaj Vanje Knežević koja je diskvalifikovana iz takmičenja „Zvezde Granda” nakon sukoba sa Jelenom Karleušom  još uvek je jedna od vodećih tema u svim domaćim medijima.

Đorđe David podržao Karleušu!

Naime, nakon žestokog prepucavanja Vanje i Jelene putem društvenih mreža, Marija Šerifović, koja je bila Vanjina mentorka, pokušala je da smiri strasti iznevši da su svi podjednako preterali te da nije moralo doći do ovoga. Marijin stav, koji je naširoko iznela u videu na svom Instagram profilu, osudio je Đorđe David koji je javno podržao Jelenu Karleušu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Apsolutno sam na strani žirija i produkcije i nikad u životu neću dovesti u situaciju da bilo kog kandidata stavim ispred bilo kog člana žirija. Ulaskom u ovo takmičenje ovi mladi ljudi mnogo očekuju, ali ne da nisu naivni i nevini, već itekako znaju šta rade i sa 16 godina. Ako to pokušaju da zloupotrebe, tu bitku će izgubiti u svakom slučaju. Oni dobro znaju gde ulaze i da sve što im mi kažemo kao žiri je med i mleko u odnosu na ono što ih kasnije čeka u poslu. Mi još i biramo reči – rekao je Đorđe za “Kurir”, pa dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Tačno, Marija je stala na stranu svog kandidata, i to smatram njenim ozbiljnim faulom, ali to je moje lično mišljenje. Ja se nikad ne bih tako poneo – zaključio je on.