Scandal

11 Aprila, 2021 13:00

Rat se nastavlja SNEŽANA ĐURIŠIĆ NADUVALA BEKUTU

Saša Popović i ostali u ekipi „Zvezda Granda” bili su mirni godinu dana koliko su Ana Bekuta i Snežana Đurišić bile u korektnim odnosima! Kako SCANDAL! saznaje, njih dve ponovo su na ratnoj nozi, a sve zbog toga što je Snežana na jednom od snimanja naduvala Anu!

Jedva sastavile godinu dana da se ne svađaju!

Sneža je komentarisala nekog kandidata i podrobno je objašnjavala na šta treba da obrati pažnju, te šta treba da dotera i koje deonice pesme je pogrešno otpevao, a onda se umešala i Ana – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:


Ana je htela da ispravi Snežu i rekla joj šta sve još treba da kaže takmičaru, međutim, Snežana je to dočekala na zub, pa je osula paljbu: Sve to sam već rekla na početku izlaganja, a ti pročačkaj uši i operi ih, pa mi onda pametuj, siktala je Snežana, a Ana je samo zaćutala. Nije htela da reaguje i da započinje svađu, ali sam čula da je baš povređena i da se kod kuće žalila Mrki kako je Snežana opet minira, a mislila je da su konačno sve izgladile, ali mi nije jasna ni Ana. Ipak Sneža zaista samo radi svoj posao, nije je prva potkačila – završava izvor za SCANDAL!.

Podsetimo, tokom cele jedne sezone Ana i Snežana nisu govorile i to se baš osećalo u vazduhu, pa ih je pred početak ove tekuće Popović obe naribao i stavio im do znanja da su emisije loše kada žiri nema interakciju. Tada su se njih dve pomirile i sve je bilo u redu do sada, ali očito da ne mogu zajedno i da su kao rogovi u vreći.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL