duško tošić
Star

December 17, 2021 11:23

By

Opet PROBLEMI? Duško Tošić BEZ Jelene Karleuše otišao kod Gobelje na žurku!

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji devojčice Katje, a tim povodom fudbaler je organizovao proslavu u jednom prestoničkom restoranu.

Duško Tošić BEZ Jelene Karleuše otišao kod Gobelje!

Novopečeni tata, stigao je pre svih kao pravi domaćin, a odmah za njim pojavila se i kuma Andreana Čekić. Među velikim brojem zvanica bio je i fudbaler Duško Tošić, a detalje atmosfere podelio je na društvenoj mreži Instagram.

Dusko Tosic

Instagram printscreen

Na Gobeljinu proslavu došlo je većina njegovih kolega, kao i sradanika i prijatelja njegove supruge Katarine i to uglavnom u paru. Nije prošlo nezapaženo da je Tošić došao bez supruge Jelene Karleuše.

Marko Gobeljić je pred novinare izašao u majici na kojoj je pisalo “Dobro došla Katja”.

Za Katarinu i mene je ovo najvažniji dan otkad smo se rodili. Beba i Katarina su dobro, najponosniji sam otac na svetu. Imala je pregled juče ujutru, odvezao sam je, rekla su da ostaje. Odmah sam znao da će biti taj dan. Porodila se u privatnoj bolnici. Otišao sam sa Kaćinom sestrom i kumom u kafić, posle sam morao na trening. Dobio sam od Mistera slobodno da ne idem na utakmicu, pozdravljam ih da jer su dobili. Nisam video još bebu i Kaću zbog korone, čekam da izađu u ponedeljak. Kaća je želela da radi, to je naša privatna stvar zašto smo krili. Sve je spremno za dolazak bebe. Prvi su mi iscepali majcu Bojana sestra, Katarinina sestra, i moj kum. Bilo je suza kad me Katarina zvala, kad sam video bebu – iskren je bio novopečeni tata.

gobeljic_slavlje

ATA Images

Pevač Radiša Trajković Đani takođe je bio na slavlju, da bi ispoštovao Kaću iako je istog dana i sam imao slavlje, kada je oženio mlađeg sina.

Mia Borisavljević stigla je sa suprugom Bojanom Grujićem. Ona je imala divne reči za novopečenu mamu:

Rekla sam joj da veza majka i ćerke je najlepša na svetu. Ona je još nesvesna, ali uživaće – rekla je Mia.

gobeljic_slavlje

ATA Images

Kuma Andreana Čekić, takođe je još jednom svežim orditeljim uputila emotivne reči.

Stiglo kumče mnogo je slatka. Čestitam porodici Gobeljić i Grujić, jedva čekam da vidim i bebu i Kaću. Predivno je biti deo nečeg tako lepog, ja sam srećna, jer u meni ljudi vide prijatelja, što i jesam, i neka samo ima razloga za slavlja. Mislim da ću biti najveselija, dođem prva i odem zadnja. Nemam puno prijateljstava na estradi, nemoguće je imati puno prijatelja, imamo veliko društvo, s godinama se to smanji. Svaki dan smo bili na vezi, šta da joj poželim, ona je uvek znala šta želi, išla je pravim putem, srcem. Biće prava majka, drug svom detetu, takva je. Marko i ona se mnogo vole, zaslužuju dete i Katja zaslužuje da ima njih za roditelje! – rekla je Andreana Čekić, kuma Kaće Grujić.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ