Poruka Katarine Grujić
Svet

15 Decembra, 2021 15:41

Prva slika BEBE! Kaća Grujić se oglasila iz porodilišta!

Kaća Grujić porodila se jutros u privatnom porodilištu i na svet donela devojčicu kojoj su njen suprug Marko Gobeljić i ona odlučili da daju ime Katja.

Kaća Grujić se oglasila iz porodilišta!

I dok Gobelja već slavi sa svojim prijateljima, Kaća Grujić se oporavlja u porodilištu. Za to vreme svi prijatelji srećnog para čestitaju rođenje ćerkice, a sada se pojavila i prva fotografija Katarine sa njenom bebom.

kaća Grujić beba

Instagram printscreen

Pevačica posle porođaja izgleda prelepo i sveže, pa deluje da je sve išlo glatko.

Kuma Andreana Čekić pridružila čestitkama preko društvenih mreža i napisala emotivnu poruku Katarini. Kuma koja je prisustvovala tajnom venčanju objavila je fotografiju trudne Katarine i napisala reči koje su mnogima otopile srce.

Kumo, prijatelju moj, lafčino moja. Od prvog susreta smo se složile u svemu i vremenom postale dva nerazdvojna brata! Uvek si bila tu za mene, podržavala me, razumela me, navijala za moje radosti! Danas si postala majka, a ja od sreće upravo pravim diskoteku u kući i slavim dan kad sam te srela! Čestitam! Ovaj dan je poseban, kao i svaki do sad, a posebno od sad! Vaša ljubav je posebna i zaslužili ste dane pune sreće! Dobro nam došla, Katja. Voli vas vaša Kumi – napisala je Andreana na svom Instagram profilu.

FOTO: RAJKO RISTIĆ