Aleksandra Mladenovic
Star

29 Oktobra, 2021 13:07

Aleksandra Mladenović ISKRENA! Andreana Čekić me podržavala, a Karleuša SABOTIRALA!

Aleksandra Mladenović kao mlada pevačica, kao i mnogi, okušala je sreću u takmičenju Zvezde Granda, ona je otkrila ko joj je u tom periodu bio najveća podrška, a ko je sabotirao dok nje ispala iz takmičenja.

Aleksandra Mladenović iskrena o prijateljima na estradi

Ona je svojevremno izjavila da je na početku karijere ogromnu podršku imala od Andreane Čekić koju je upoznala na takmičenju, i koja je uvek bila uz nju. Mledenovićka naglašava i da je njenu prodršku imala i čak kada je ispala. Takođe, uz nju je bila i Vanja Mijatović.

jelena karleusa zvezde granda

Sa članovima žirija nisam imala nekih problema, mada me je često kritikovala Jelena karleuša kojoj se često nije dopadao moj stajling  i izbor pesama. Nije imala zamerke na moje pevanje, ali je govorila da je to ruralno. U početku me je podržavala, ali je nakon petog kruga počela da me sabotira, ne znam iz kog razloga. Nazivala me je raznim imenima, pevaljka… Nisam sigurna, mislim da smo se jednom prilikom posle svega toga srele, javila se i to je to. – ispričala je svojevremno Aleksandra Mladenović za Exkluziv i dodala:

Ja nemam razloga nju da mrzim. Imam pobednički duh i sve što radim, radim zbog sebe. Kod mene je tako, i kada je kraj, ja kažem da nije. Uporna sam, trudim se i borim, sama sam sebi obećal da ću uspeti i to mi je pošlo ra rukom.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ