Jelena KArleusa
Star

January 10, 2022 15:00

By

Karleuša se oglasila nizom ružnih reči i uvreda, a zatim obrisala objavu!

Nakon spektakularnog novogodišnjeg nastupa u Beogradu na kojem je bilo nekoliko desetina hiljada ljudi, Jelena Karleuša ovih dana preživljava porodičnu dramu, jer je supruga Duška Tošića optužila za nasilje, posle čega mu je izrečena 48-časovna zabrana prilaska i komuniciranja sa suprugom, a potom ista produžena za još 30 dana.

Karleuša se oglasila nizom ružnih reči i uvreda, a zatim obrisala objavu!

Jelena ovih dana nije objavljivala ništa osim fotografija s majkom, dok je Duško objavio saopštenje u kojem navodi da “nije nasilnik, već gospodin”, što tvrde i njegovi advokati – “nije kriv”. Jelena se sada u novoj objavi na Instagramu osvrnula na novogodišnji koncert i obratila se voditeljki Olji Bećković.

Objavu na Instagramu je ubrzo uklonila sa storija, a u njoj je navela sledeće:

Jedno logično pitanje za Olju Bećković: Koliko moraš da budeš nerealan, maliciozan, zatrovan mržnjem, neprofesinalan i drzak, da ovakav koncert nazoveš prazilukom? Sve razumem, ali kako si, bre, ovo uporedila sa prazilukom, ženo? Ovakav svetski koncert i 50.000 prisutnih ti vređaš na ovakav dripački način?! Čekaj, je l’ te nije, ono, blam načina na koji prljaš svoju profesiju?! Zašto, bre? Crvljivi proklijali blatnjavi krompiru iz suvog nedoje*a!

Nakon obrisane objave, Jelena je zaređala nekoliko fotografija i snimaka sa koncerta u kojem je promenila nekoliko kostima, ali i napravila neverovatnu atmosferu ispred Skupštine.

Karleuša

PRINTSCREEN/TWITTER

PROČITAJTE I… Kaćine i Gobeljine komšije razvezale jezik: “Ona bez šminke izgleda starije! On je leteo u glavi!”

IZVOR: MONDO

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN, PRINTSCREEN/TWITTER, ATA IMAGES