Odnos Darka Lazića i Barbare Bobak svet portal
Star

February 12, 2022 17:00

By

Darkova majka umešala prste? Folker mora da oženi Barbaru – ili oltar ili ništa!?

Nakon što je u junu 2021. konačno isplivala vest da se folker razišao i od supruge Marine Gagić s kojom ima sina Alekseja, Darko Lazić u potpunosti okrenuo se sebi i zdavom načinu života. Sredio je liniju, smršao i taman kada se opustio desila mu se nova sudbonosna ljubav – poznata pevačica Barbara Bobak. 

Darko Lazić uslovio Barbaru mora s njim pred oltar!?

Darko Lazić i Barbara Bobak navodno su zakazali crkveno venčanje u Hramu Svetog Save koje će biti upriličeno krajem meseca maja a kako se šuška, na ovaj korak ih je naterala Darkova majka Branka.

Foto: Bojan Vuković

– Darko ima brak iza sebe, ali se sa Anom nije venčavao u crkvi, tako da ne mora crkveno da se razvodi jer su to baš peripetije. Inače, on je postavio uslov Barbari da mora da pristane i na venčanje u crkvi. Od kada je imao saobraćajnu nesreću, Darko se dosta promenio i redovno odlazi u crkve i manastire. Njegova majka Branka smatra da mu dva prošla braka nisu uspela baš iz razloga jer ih nije sklopio u crkvi, pa je na njen nagovor odlučio da Barbaru vodi i pred oltar. Zato je sada požurio u crkvu, jer sa Barbarom baš ima velike planove – objašnjava izvor blizak pevaču i nastavlja:

PROČITAJTE: Darko Lazić i Barbara Bobak kriju od svih tajni plan!

Foto: Bojan Vuković

– On je neko ko stvarno voli slavlja, ali eto sa Anom se u poslednjem trenutku pred porođaj venčao, sa Marinom nije stigao da napravi slavlje zbog pandemije, ali zato sada sa Barbarom želi sve da uradi kako običaji nalažu. Prošlo je godinu dana od smrti njegovog oca, pa i majka može da mu dođe na veselje, što je njemu jako važno. Iako su imali dosta nesuglasica i svađa u poslednje vreme, sada su u dobrim odnosima. Čak je majci rekao da za svadbu ona napravi njegove omiljene torte i kolače, što je nju posebno obradovalo.

PROČITAJTE: Andreana Čekić ponovo razočarana! Pukla ljubav i sa Acom Čergarom?

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković