Darko Lazić
Scandal

10 Jula, 2021 18:00

Darko Lazić i Barbara Bobak kriju od svih tajni plan!

Marina će završiti na lekovima!

Kako SCANDAL! saznaje, Darko Lazić i njegova nova devojka Barbara Bobak uveliko imaju planove za budućnost! Naime, njih dvoje su shvatili da se vole i da nema potrebe da čekaju, pa će uskoro početi i da žive zajedno! A kako se još šuška, Darko je vodi i na nastupe, pa će zajedno i pare zarađivati. Sve to čula je i Marina Gagić i nije joj svejedno.

PRAVE DECU! DARKO HOĆE SA BARBAROM VELIKU PORODICU!

Darko Lazić

Teško joj je da prihvati da će neko u koga je toliko verovala i kome je toliko nade davala za život sada tako brzo nastaviti sa nekom drugom. Ni Darkova majka ne dolazi sebi, još uvek ne može ni ime da joj zapamti, nekad kaže Barbara, nekad Barbika, žena samo plače… Šta će, pre je imala sigurnost sa Marinom, verovala je da će ipak ostati blizu nje, a sada je sigurna da će Dare otići u neku drugu zemlju i da će sina retko viđati – priča izvor i nastavlja:

Marina Gagić

Marina je devojka van sebe, ostala je sama sa sinom, svesna je ona da će uvek Darko finansijski pomagati i biti tu, ali nije to to kada dete raste bez oca, na kraju će žena od stresa na lekovima da završi, ovo s Darkom i Barbarom je dotuklo – započinje naš izvor i dodaje:

Pročitajte: Roditelji zapretili Marini Gagić: Ako se pomiriš sa Darkom Lazićem, u našu kuću se ne vraćaj!

Darko Lazić, Barbara Bobak

PEVAČ PRODAJE KUĆU U BRESTAČU! NE ŽELI NIŠTA IZ STAROG ŽIVOTA!

Darko Barbaru vodi sa sobom u Švajcarsku na nastup da rade zajedno, a već se pohvalio prijateljima da planiraju I porodicu. Žele da prave decu. Darko je oduvek maštao o velikoj porodici i pomirio se s tim da mu sa Marinom i Anom nije išlo, ali je siguran da će uspeti s Barbarom. Živeće zajedno u Nemačkoj, daleko od svih i nije ih briga za komentare. Marina se pak nadala pomirenju jer i dalje voli Darka, ali od toga nema ništa, pogotovo posle ove javne prevare, nikada mu se ne bi vratila. On će naravno ispunjavati sve obaveze prema oba deteta, ali kako je rekao, na staro se ne vraća. Darko inače hoće i da proda kuću koju je gradio za Anu i sebe u Brestaču, pa potom za sebe i Marinu, misli da mu ta kuća donosi nesreću i hoće što pre da je se oslobodi i da sa Barbarom započne novi život negde daleko – zaključio je naš izvor, a Barbara je nedavno izjavila da je Darko divan:

On je duša od čoveka, sa njim se osećam mnogo lepo.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM