Svet

February 13, 2022 12:00

By

Snežana dečku ginekologu nabacuje posao: Koleginice šalje na pregled kod Vanje!

Snežana Đurišić na sva usta hvali svog dečka ginekologa Vanju Miloševića, pa sa zadovoljstvom svim koleginicama preporučuje da na preglede idu upravo kod njenog partnera koji je izvrstan stručnjak i doktor.

Snežana Đurišić u ulozi PR-a: Vanji posao cveta

Iako se priča da su mnoge pevačice bacile oko na Miloševića, poznata pevačica nema problem s tim jer je svesna sebe, a dečku bez problema nabacuje posao. Ljubomori mesta nema, a budući da Vanja profesionalno radi svoj posao, Snežana u potpunosti sigurna u njega.

RAJKO RISTIĆ

Na prvom mestu Vanja je izvrstan doktor koji savesno radi svoj posao. Snežana je svesna koliko je on posvećen svojoj profesiji i koliki je profesionalac, pa ko god da joj se požali na neki zdravstveni problem ona ga uputi kod svog dragog. Nema taj problem da pošalje i koleginice na pregled kod Vanje, iako je on ginekolog, pa bi mnogi to izbegavali, ali Snežana je svena da mu je to samo posao.

PROČITAJTE: Zbog ovoga je Snežana Đurišić na meti ljubomornih koleginica!

– Zna ona da ga mnoge pevačice šmekaju, ali nema problem sa tim jer zna koliko je Vanja voli i sugurna je u njega. Sa druge strane spojila je lepo i korisno, dok prijateljicama pomaže i apeluje da idu na česte preglede, Vanji nabacuje posao u privatnoj klinici u kojoj radi. Saša Popović je nedavno zezao kada je apelovala na publiku u Zvezdama Granda da idu na preglede, pa je dodao ‘I da svaka od vas da Vanji po 50 evra’. Nije se Sneža naljutila, zna da Saša nema nikakvu zlu nameru već da se samo šali – kaže izvor blizak pevačici.

PROČITAJTE: Grudi čvrste kao stena! Ljupka Stević samouvereno pokazala čime raspolaže! (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić