Zlata Petrovic
Scandal

29 Januara, 2022 14:00

Ovo je razlog sukoba! Zlata Petrović i Snežana Đurišić ne mogu OČIMA DA SE VIDE!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, iako se spekulisalo da su Zlata Petrović i Snežana Đurišić zakopale ratne sekire, one ipak i dalje ne mogu očima da se gledaju! Ako se sretnu, jedva da se i jave jedna drugoj, a kako se šuška, obe daju sve od sebe da se izbegavaju! Inače, u intervjuu za SCANDAL!  Zlata je jednom prilikom otkrila detalje vezane za Đurišićevu, uz priznanje da ih povezuje ružna prošlost.

Zlata Petrović i Snežana Đurišić ne mogu OČIMA DA SE VIDE!

Stavila sam tačku na tu situaciju budući da ne volim da se prepucavam javno. Za toliko godina karijere sam prvi put pukla i ušla u sukob sa nekom koleginicom. Neka Snežana bude čovek pa nek kaže da li sam je ikada prva uvredila ili nešto nažao učinila. Rekla sam istinu koja je dugo čekala da bude izgovorena – započela je Zlata, a potom dodala:

Snezana Djurisic

Ivan Vučićević

Među nama se pre dve decenije dogodilo nešto ružno o čemu nikad nisam govorila niti ću govoriti. Bilo je pitanje vremena kada ću i zbog čega ću pući. Ljudi smo od krvi i mesa pa je normalno da nekome izgovorimo ono što smo decenijama opraštali i bacali u kantu za smeće. Mi smo se uvek prijatno javljale jedna drugoj na snimanjima iako je postojalo to nešto ružno u prošlosti. Zarad poštovanja i kolegijalnosti prećutiš, pustiš, tražiš opravdanje za druge, pa kad se skupi, nema Boga da možeš da se suzdržiš. Bog me je oslobodio te ružne osobine da se bavim tuđim životima. Uvek sam njoj i svima drugima želela samo sreću. Ne želim da budemo u ratu i da među nama vlada negativna energija ili neka zla krv, pogotovo što sam oduvek ja ta koja traži opravdanja za druge – otvorila je Zlata dušu i nastavila:

Sa mnom su uvek znali svi na čemu su. Kako kolege, tako i moji najbliži. Mnogo mi je lakše otkad sam sve Snežani rekla i u lice i oslobodila se ljutnje posle toliko godina. Kamen bi pukao posle 15-20 godina, a kamoli ja. Neću da se izvinjavam što sam rekla istinu koja je odavno trebalo da se čuje. Nema te koleginice koja može reći da sam joj pomislila, a kamoli uradila nešto loše. Ako nisam mogla da uradim dobro, pohvalim ili pomognem, odmogla i kudila nisam. Kada je neko transparentan poput mene, nema mesta ljutnji. Ukoliko mi je Snežana zamerila, to je njeno pravo. Nisam imala nameru da je uvredim, nego sam u trenutku slabosti oslobodila ono što mi je na duši. Radilo se o detetu iz moje porodice, mojoj krvi. Ko razume – razume, nema potrebe da objašnjavam. O Snežani više neću govoriti – zaključila je tada Zlata i više se nije oglašavala tim povodom.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDALs