Star

11 Januara, 2022 17:30

Zlata Petrović šokirala izjavom o svojoj porodici!

Pevačica Zlata Petrović može sebe nazvati bogatom ženom s obzirom na to da ima veliku porodicu koju okuplja u svom domu kada god za to ima priliku, a naročito tokom prazničnih dana.

Zlata Petrović šokirala izjavom o svojoj porodici!

Badnji dan i Božić u njoj uvek bude sećanja na detinjstvo u porodičnom domu kada se radovala sitnicama poput slatkiša, i običajima koje ovi praznici nose sa sobom.

Nisam tad znala smisao Božića i mislila sam da taj dan postoji da bih ja dobila neke poklončiće. Radovala sam se bombonicama, mislim dete kao dete. To je sad izgubilo neku vrednost, jer moji unučići sad pitaju: “Baba što nisi stavila veće pare?“, a ja sve stavim po 100 dinara (smeh). Mislim ti dani postoje da bi porodica bila na okupu, to je najvažnije – rekla je ona.

Međutim, jedna posebna stvar odigrava se u njenom domu svake Badnje večeri, na koju je ona izuzetno ponosna i koja se sigurno retko gde praktikuje danas.

Nas tri devojčice, moja unuka, snajka i ja spavamo na jednom krevetu kad je Badnje veče. Sin Miki, sin Jovan i unuk Vasilije spavaju na drugom. Svi se tu poguramo, a druge sobe stoje prazne. Kreveti jesu veliki ali obavezno u toku noći vidim nekog na podu (smeh). Ali eto, ta emocija ne može da se kupi i plati – iskrena je bila pevačica.

PROČITAJTE I… Mile Kitić: „Maštao sam da budem profesor fizičkog vaspitanja!“

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, INSTAGRAM