Veza Vanje i Snežane Svet portal, Svet novine
Svet

February 16, 2022 18:11

By

Vanja na korak od toga da Snežanu zameni mlađom glumicom!

Slavna srpska pevačica Snežana Đurišić možda vam na prvi pogled ne liči ni na koga, ali kad budete videli njenu fotografiju iz mladosti shvatićete da su ona i slavna Hurem identične.

Naime, pevačica je 1974. godine na omotu za album pozirala u krupnom kadru, ozbiljnog izraza lica, a taj momenat mnogi su uporedili sa izgledom popularne Hurem.

PROČITAJTE: Snežana Đurišić finansijski spasila Vanju?! Pretio mu sud?

Snžena je tada imala između smeđe i riđe boje kose, blage lokne, a sasvim je jasno da ima identične crte lica kao Merjem Uzerli, koja je igrala Hurem u seriji “Sulejman veličanstveni”.
Na Tviteru mnogi upoređuju Snežanin omot albuma i Hureminu fotografiju, a svi su saglasni da njih dve neverovatno liče i izgleda kad da je ista osoba u pitanju.

Ali Snežana Đurišić iz 1974. je u stvari Hurem”, “Neverovatno koliko liče”, “Iste su”, “Snežana i Hurem kao jaje jajetu”, “Preslikane”, “Da ne znam ko je rekla bih da je Snežanina ćerka”, neki su od komentara.

Jedan od šaljivih komentara bio je i taj da je doktor Vanja Milošević na korak od toga da Snežanu zameni mlađom glumicom.

Podsetimo, Merjem Uzerli se na našim prostorima proslavila ulogom Hurem u seriji “Sulejman Veličanstevni”, koja je bila veoma popularna, a lepa glumica pored karijere i turbulentim i zanimljivim privatnim životom privlači veliku pažnju javnosti.

PROČITAJTE: Novak otkrio zašto ne želi da se vakciniše! Šokirao svet pravilima kojih se drži!

 

FOTO: RAJKO RISTIĆ, YOUTUBE/PRINTSCREEN,