Zdravlje Kije Kockar
Svet

February 21, 2022 10:00

By

Kija Kockar provocira Slobu Radanovića! Fanovi šokirani onim što je uradila!

Kada se pre nekoliko dana venčao Sloba Radanović svi su željno čekali šta će tog dana na društvenim mrežama da objavi njegova bivša supruga Kija Kockar. Međutim, pevačica se i taj, ali i narednih dana “pritajila”, te se uopšte nije oglašavala, niti je za medije htela da komentariše venčanje svog bivšeg supruga.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

No, kada je konačno odlučila da nešto objavi na Instagramu, njeni pratioci su ostali šokirani.

Naime, pevačica je objavila fotografije u beloj haljini, što je mnogima bila asocijacija na venčanje, pa su je upitali da li se to i ona sprema za svadbu, ili samo provocira bivšeg muža, kako bi mu pokvarila medeni mesec.

PROČITAJTE: NEVEROVATNO! Na Slobinom venčanju pojavila se osoba bliska Luni!

Na fotografijama je bujne grudi stavila u prvi plan, pa su neki i to povezali sa Slobom, komentarišući da na taj način pevaču pokazuje šta je izgubio.

No, čini se da se ni Kija, ni Slobodan ne obaziru na tuđe komentare, on sa suprugom Jelenom uživa na medenom mesecu, obilazeći manastire po Srbiji, dok se pevačica u poslednje vreme posvetila manekenstvu.

Naime, Kija se, na iznenađenje mnogih, našla u ulozi manekenke, i to na Večeri mode i baleta, koju je organizovala balerina Drina Pešić. Veče mode i baleta organizovano je u Narodnom pozorištu, na sceni Raša Plaović, a pevačica je ovom prilikom nosila haljinu kreatorke Mirne Nađ.

ATA IMAGES

PROČITAJTE: Ana Korać progovorila o prostituciji i otkrila otkud joj toliki novac: “Muškarci su ispunjavali sve moje želje!”

 

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN