Horoskop za 13. april
Svet

April 12, 2022 08:00

By

Mesečni horoskop: Škorpije očekuje period nestabilan za ljubav

Mesečni horoskop za sve rođene u znaku Škorpije je pred vama

Pomračenje Meseca desiće se upravo u vašem znaku, te će imati izražen uticaj na vas – preispitaćete svoja religijska i filozofska ubeđenja, a odnosi sa braćom, sestrama i prijateljima naći će se na probi!

U aprilu će, kao i u martu koji je za nama, sve biti baš kako treba, čak i ako vam u nekim trenucima ne bude delovalo tako. Bar do 29. aprila, kada Pluton, vladar vašeg znaka, počinje da se kreće retrogradno, a takvo kretanje trajaće mesecima. To znači da ćete u periodu koji će uslediti morati jasno da postavite svoje ciljeve, ali i da razmislite kakvu sliku o sebi želite da pošaljete ljudima u okruženju. Pomračenje Sunca 30. aprila desiće se u vašoj 7. kući, koja se odnosi na ljubav, a tada bi trebalo da obratite pažnju i na zdravlje. Ukoliko ste u vezi, odnos s partnerom bi se tokom aprila mogao naći na testu, a moguće su i određene promene u karijeri, naročito kada je reč o odnosu sa nadređenima.

Mesečni horoskop Škorpija

 

NOVE AVANTURE

Nakon što Sunce 20. aprila uđe u vašu 7. kuću, možete očekivati uzbuđenja na ljubavnom planu. Ako ste slobodni, budite spremni na to da će svi obletati oko vas. Loše je samo to što veze u koje se upustite tokom aprila neće biti baš stabilne, niti je to nešto što će opstati na duži rok. No, biće lepo dok traje. Povoljan položaj Jupitera i Neptuna od 1. do 17. aprila doneće vam finansijsko blagostanje – verujte svojoj intuiciji kada je reč o novčanim tokovima. Sa zdravljem ne bi trebalo da bude problema – u prvoj polovini aprila idite na masažu vrata, a drugu polovinu meseca iskoristite da odete na masažu stopala.

ODLOŽITE OBAVEZE

Maj će obeležiti pomračenje Meseca, koje će se odigrati baš u vašem znaku 16. maja, tako da će imati uticaja na vas. Neodložne obaveze završite na vreme, ali nemojte se opterećivati onima koje možete da odložite, bolje je da ih ostavite za kasnije. Pomračenje će vas navesti da preispitate svoja religijska i filozofska ubeđenja, ali i da možda poradite na promeni imidža. S druge strane, uticaće i na vaš odnos sa braćom i sestrama, ali i prijateljima. Kada je o ljubavi reč, i u maju će, baš kao i u aprilu, situacija biti prilično nestabilna, ali to vam neće smetati – uživaćete u avanturama.

PROČITAJTE: HOROSKOP: Devicu sabotira Merkur, pa će rođeni u tom znaku imati probleme na poslu!

Pixabay

DODATNI NOVAC

Jupiter će se 11. maja prebaciti iz vaše pete kuće u šestu. To znači da ćete dobiti priliku da zaradite nešto novca na „staromodan” način – možda će vam se ukazati prilika da negde radite kao ispomoć i dobijete pristojan honorar za to, naročito ako je vaš posao povezan sa zdravstvenim sektorom. Kraj maja mogao bi biti nešto rizičniji kada je reč o finansijskim transakcijama, ali ne bi trebalo da bude problema – kao što smo već rekli, bićete „na sigurnom” dok god budete verovali svojoj intuiciji.

 

LJUBAVNA SLAGALICA 

Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati tokom aprila i maja. Škorpija i ostali znaci:

OVAN Zaboraviće na dato obećanje.

BIK Ponaša se veoma brižno prema vama.

BLIZANCI Skupićete hrabrosti i pozvati ga na kafu.

RAK Zbuniće vas njegovo ponašanje.

LAV Prijatno će vas iznenaditi.

DEVICA Rado biste produbili poznanstvo s njom.

VAGA Neće moći da shvati zašto se ljutite na nju.

ŠKORPIJA Učinićete sve da joj se dopadnete.

STRELAC Pokušaćete da se zbližite, ali na pogrešan način.

JARAC Želi nešto više od prijateljstva.

VODOLIJA Zamoliće vas da joj pozajmite novac.

RIBE Teško prihvata vaše odbijanje.

NAJTAČNIJI HOROSKOP

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Color Press Group (@colorpressgroup)

PROČITAJTE I: NAJTAČNIJI horoskop za 2022: Evo šta vam DONOSI ova godina!

FOTO: PIXABAY