Bolest Jovane Joksimović svet portal svet
Star

April 20, 2022 10:08

By

Iznenadan raskid Željka i Jovane Joksimović: Zajednička odluka uzdrmala javnost

Rođendan Željka Joksimovića biće žurka za pamćenje

Pre nego što su odlučili da stanu na ludi kamen, Željko i Jovana Joksimović bili su na korak do raskida. Nakon tri godine veze, te davne 2011. par je odlučio da se rastane i sve što je usledilo nakon toga mogla je da bude samo pretpostavka. Ali srećom, nije.

Pročitajte: Ovo krije Željko Joksimović: Otkrivamo šest stvari iz njegovog života koje niko nije znao!

 

Rođendan Željka Joksimovića – Jovana zadužena za gala slavlje

Život ih je ponovo spojio, i danas, nakon deset godina braka i uzajamne ljubavi, Željko Joksimović slavi jubilarni, 50. rođendan. Pet dana kasnije sledi rođendan njegove supruge, koja će ove godine oduvati 41 svećicu. Pred zvaničan jubilej, Joksimović napravio je kratku retrospektivu i otkrio da li u njegovom životu postoje momenti u životu koje bi rado promenio:

Svakako da postoje. Međutim, uvek sam težio nečemu novom. Podsećanja služe da kroz njih samo prolaziš, kao i da u njima pronađeš i nekakvu vrstu inspiracije, kao i nečeg što je obavezujuće. Nekada čovek na neke stvari ne može uticati, a nekada može – ispričao je Joksimović za “Blic”, a potom otkrio kako zamišlja narednih pedeset godina:

Pročitajte: Kupatilo čist luksuz: Željko i Jovana se uselili u novu vilu!

– Mislio sam, iako volim rođendane i svetkovine, da ovaj jubilarni ne proslavljam. Međutim, moja Jovana se sa tim apsolutno nije slagala. Tako da su ona i Manja, organizovale proslavu, tako da se ja nisam mešao ni u šta. Siguran sam da će to biti jubilej za pamćenje. Iskren da budem, to što dolazim kao gost-slavljenik mi i te kako prija. Pretpostavljam, na kraju da sam i zaslužio takvu pažnju. Narednih 50 zamišljam tako da sve što dolazi je samo refleksija svega što si uradio pre toga. E, sad da vidimo. Verujem u sve dobro i pozitivno – iskren je muzičar i kompozitor velikog broja hitova.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović žive u vili od dva i po miliona evra: Pogledajte kako izgleda njihov dom (FOTO)

I dok svi kažu da su godine samo broj na papiru, Željko otkriva kakav je njegov stav tim povodom:

– Jesu godine broj. Ali na brojeve se ne treba preterano osvrtati. Da smo na nekoj drugoj planeti, ja bih sada imao 10 godina, a ne 50. Dakle, sve može da bude relativno – kroz smeh priča pevač.

Pročitajte: JOVANA JOKSIMOVIĆ svima očitala lekciju! Nije sramota biti BOLESTAN!

Na kraju smo ga upitali, ako bi mogao da sumira godine iza sebe, kada mu je bilo najlepše, a kada najteže na šta je on rekao:

– Nemam konkretan odgovor na ovo pitanje. Sve teške situacije, potrebno je proglasiti normalnim, jer jedino tako možeš nastaviti normalno da živiš, da se nadaš. Isto tako, lepe momente proglašavam nečim što si verovatno zaslužio, i ni u njima se preterano ne poneti, nego ih uskladištiti u fioku nečeg lepog, što će ti za budućnost biti i inspiracije i obaveza. Sve u svemu, sve je iskustvo, i škola. Pouke i poruke pratiti. Ostalo je sve na Bogu – objasnio je Joksimović.

Inače, kao što je najavio, Željko će večeras proslaviti rođendan, a veliki broj poznatih ličnosti naćiće se na spisku zvanica.

Pročitajte: Ne želim da me etiketiraju kao njegovog brata: Istina o odnosu Saše i Željka Joksimovića konačno izašla na videlo

jovana i željko

Ivan Vučićević

Podsetimo se, Željko i Jovana su pre nekoliko godina, tačnije 2011. godine uzrdmali javnost pričama o raskidu. Dve nedelje nakon što je Željko zaprosio Jovanu a ona najpre rekla “da”, par je rešio da raskine a voditeljka je tada dala vrlo kartku izjavu.

– Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetno lepe trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila. Oboje smo se saglasili, razgovarali smo i doneli odluku kao zreli ljudi koji su delili život tri godine – rekla je tada Jovana.

Spekulacije i tračevi širili su se veoma brzo a budući da pravi razlog njihovog raskida nije otkriven, mnogi su nagađali da li je njihovom rastanku prethodila prevara. Na sreću, pomirenje je usledilo prilično brzo. Žive u srećnom i skladnom braku imaju troje predivne dece, a danas nakon turbulentnog perioda, slave Željkov 50. rođendan.

Ovom prilikom, čestitamo!

AUTOR: STAR

IZVOR: Blic

FOTO: Ivan Vučićević / Bojan Vuković / Rajko Ristić