Kraj splavova Aca Lukas
Svet

October 10, 2022 15:38

By

Aca Lukas u lošem stanju primljen u bolnicu: Ovo su razlozi zbog kojih je hospitalizovan

Aca Lukas u bolnici zbog bolova u stomaku

Pevač Aca Lukas hitno je primljen u Klinički centar Srbije, zbog nesnosnih bolova u stomaku, piše Kurir. Tim povodom za Hype portal oglasio se Saša Mirković, menadžer čuvenog muzičara, koji je istakao da pevačevo stanje nije kritično:

Pročitajte: Sonja zgranuta – Evo šta je Lukas uradio ćerki, Viktorija ne zna šta je snašlo (foto) 

Rajko Ristić

Istina je da je Aca završio u bolnici. Nije ništa alarmantno, ali će lekari svakako odraditi potrebna ispitivanja. Organizam mu je iscrpljen jer u poslednje vreme ima veliki broj nastupa, slabo je spavao, što se i odrazilo na njegovo zdravstveno stanje. Očekujemo ga da nam se uskoro pridruži kako bismo nastavili sa pripremama za spektakularni koncert – rekao je Mirković.

A spektakl u “Štark Areni” biće održan 3. novembra.

Ata images

Pre pola godine pevač imao istu muku

Aca je u februaru mesecu takođe imao problem sa stomakom, a posle izlaska iz bolnice dao je izjavu u kojoj su se našle prozvane neke njegove kolege:

– Dobro sam, malo sam bio na pregledima, boleo me želudac, jetra, ali sam definitivno prestao da pijem. Imao sam gorušicu i kiselinu i sad je sve u redu – rekao je Lukas i dodao da o svom zdravlju i te kako vodi računa, iako se to ne čini tako…

– Ljudi se varaju ako misle da vodim računa, ali nije tako. Jedem voće. Šta znači zdravo se hraniti? Da jedem ko kanarinac one žitarice? To? E, nek se tako hrane drugi. Više ne jedem jagnjetinu, ali bareno povrće jedem.

Pročitajte: Porodica ponovo na okupu – Ćerka Viktorija spojila Lukasa i Sonju, pevač potvrdio lepe vesti 

Ata images

Zbog toga što se u prethodnom periodu nije dobro osećao, mnogi su mu dali podršku, međutim Lukas tvrdi da je među njima bilo i onih koji mu ne žele dobro.

– Vidim sve niz noge koliko se zabrinuše. Bilo je ne mogu da kažem, ali i dosta onih koji su me sahranili. Sad im je bila prilika. Dobro, mislim njima će se želja svakako ispuniti, ali to neće doživeti, na njihovu žalost. Svima koji mi žele smrt ću se isp**ati na grobu – bio je iskren pevač

IZVOR: HYPE

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES