Mirko Gavrić smršao
Svet

February 7, 2023 10:09

By

Sećate li se Mirka Gavrića, čoveka sa preko 100 kilograma: Danas je neprepoznatljiv macan sa 56 kg manje FOTO

Mirko Gavrić smršao preko 50 kilograma, neprepoznatljiv je

Pevač i producent Mirko Gavrić dobro je poznat vernim pratiocima rijaliti šou-programa “Zadruga” a već neko vreme, ne viđamo ga na malim ekranima. I to s razlogom.

Pročitajte: Muž Dragane Mirković kao holivudski glumac – Smršao trideset kilograma, pa postao neodoljiv (foto)

Foto: ATA images

Nekadašnji učesnik pomenutog rijalitija okrenuo se zdravom načinu života, trenira neprekidno a često putem svog naloga objavljuje šokantne rezultate. Mirko Gavrić čija ja vaga pre samo nekog perioda pokazivala stotku uspeo u svojoj zacvrtanoj misiji – skinuo je neverovatnih 56 kilograma.

–  I levo i desno sam ja! Levo nekada a ovo desno SADA sa 56kg manje – pohvalio se pevač šokatnim slikama pre i posle napornih treninga i redukovane ishrane.

Pročitajte: OTPISAO JE – Mirko Gavrić opleo po Luni – Nikada se nećemo pomiriti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirko Gavrić (@miracoofficial)

Iako dugi niz godina nije aktivan na muzičkoj sceni, Mirko je rešio da se vrati svom primarnom poslu.

Dragi moji, dugo vremena razmišljam da li de se vratim onome u čemu sam najjači, ali za to je bilo presudno mnogo faktora. Sada sam odlučio jer je sve onako kako sam oduvek želeo. Od septembra se družimo vi i ja na mojim lajv nastupima. Uskoro očekujte tačne datume svakog nastupa i očekujem vas u što većem broju, a ja vam obećavam najbolji provod u životu – poručio je putem Instagrama Gavrić u maju 2022. godine.

Mirko Gavrić smršao – Sada je potpuno novi čovek

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirko Gavrić (@miracoofficial)

Podsetimo, Mirko je u drugu sezonu Zadruge ušao kako bi bio podrška Luni Đogani. Naime, on je čak i tvrdio kako poseduje snimke koji dokazuju da je u njegovom domu dogovoreno između Kije Kockar i Slobe da je prevari pred kamerama rijalitija, ali, do današnjeg dana isti nisu ugledali svetlost dana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images