Novogodišnja dekoracija Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

February 11, 2023 18:45

By

Laća joj tražio pare za opijate, a pesmu dao njenoj suparnici: Jelena Karleuša započinje novi rat na estradi FOTO

Rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare samo što ne izbije

Početkom decembra Jelena Karleuša i Milan Radulović Laća razmenili su niz uvreda na račun jedan drugog. Iako je delovalo da će medijski rat potrajati iznenada smrt mladog tekstopisca je sve prekinula. Jelena mu je posthumno oprostila teške reči koje joj je uputio, sve do danas, rekli bismo s obzirom na to da je sada saznala šta je sin Marine Tucaković uradio.

Pročitajte: Futa se prvi put oglasio posle Laćine smrti – Njegove oproštajne reči su toliko potresne FOTO

Rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare

Ata images

Pop diva sada je ostala zatečena kada je pre nekoliko dana saznala da je Radulović tekst koji je ona uredno platila preprodao pevačici Dari Bubamari. Tim povodom oglasila se danas na Instagramu, a mnogi spekulišu da će sada uslediti novi medijski rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare.

„Imam potrebu da podelim sa mojim fanovima, ali i sa medijima neke informacije vezane za novi album, ali i za saradnike. Kao što znate, na mom albumu je nekoliko tekstova napisao pokojni Milan Radulović Laća. Te tekstove koje je uradio za moje kompozicije ja sam uredno njemu unapred platila“, počinje Karleuša svoje saopštenje.

Pročitajte: Ovo je muškarac koji bi za Karleušu dao bogatstvo – Jelena je pristala da mu ispuni želju, a evo o kome se radi FOTO

Rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare

Foto: Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Instagram