Izjava Seke Aleksić
Svet

1 Februar, 2023 17:38

Ceca joj ovo neće oprostiti: Seka se pomirila s Karleušom pa oplela po Ražnatovićki

Izjava Seke Aleksić neće se dopasti žiriju Zvezda Granda

Folk zvezda Seka Aleksić u poslu je više nego ikada, pored toga što promoviše svoju modnu liniju, pevačica je snimila i dve nove pesme, „Voli me, ne voli me“, i „Priđi ako smeš“. Međutim, nađe vremena i da  komentariše aktuelna zbivanja, uglavnom na Twitteru, ali ponekad se otvori i novinarima, kao što je bio slučaj sada, kada je iznela svoje mišljenje o Zvezdama Granda.

Pročitajte: Poznata pevačica isprozivala Cecu – Dosadna je, zbog nje više ne gledam Zvezde Granda

Ata images

Naime, pevačica je otkrila da nikada ne bi bila u žiriju pomenutog takmičenja, a nema sumnje da će izjava Seke Aleksić mnoge iznenaditi.

– Ne bih bila u žiriju nikada. Meni je to dosadno. Ma kakve zvezde, meni je tu više fokus na žiriju i na to kako se oni svađaju i vređaju jedni druge. To je van svake pameti. Stvarno se tu ne vidim. Prvo, ne bih mogla nikog da vređam, ni javno, ni kako god, a drugo, ne bih dozvolila ni mene neko da uvredi. Tu bi već verovatno nastao haos – rekla je ona, pa nastavila u jednako oštrom tonu, rekla je ona za 24 sedam pa dodala:

Pročitajte: Jelena obelodanila šta joj je poslala Aleksićeva – Karleuša nikad iskrenija po pitanju Seke, javno joj izgovorila ove reči FOTO 

Ata images

– Iskreno da vam kažem, ko sam ja da nekog ocenjujem i da bilo šta nekome govorim? Svako treba da se bori za svoju karijeru onako kako smatra da može i kakve mogućnosti ima. Meni je žao tih ljudi koji se namuče da tu dođu, da putuju autobusom sa raznih krajeva država. To mi je mučenje, a svi imaju jednu nadu, a to je da pobede i uspeju.

S obzirom na to da je u pomenutom žiriju i Ceca Ražnatović, sa kojom je Aleksićeva bila u odličnim odnosima, nema sumnje da će je izjava Seke Aleksić pogoditi. Naročito kad se uzme u obzir da se Seka nedavno pomirila sa Jelenom Karleušom.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: 24 SEDAM

FOTO: ATA IMAGES