

Goca Božinovska otkrila kako da oduševite goste savršeno pripremljenim mesom (recept)
Recept Goce Božinovske za pripremu bifteka je savršen
Pevačica Goca Božinovska poznata je kao vrsna kuvarica, a svoje kulinarsko umeće osim porodici i prijateljima, pokazala je i u emisiji „Na večeri kod…“ u kojoj je dobila brojne pozitivne kritike.

Youtube printscreen / Na večeri kod
Recept Goce Božinovske za biftek koji je tada spremila je oduševio sve. A, ona ga, pripremam na veoma interesantan način, sa džemom od crnog luka.
Pročitajte Zlata Petrović otkrila kako se priprema najukusniji pasulj – Tajna je u jednom sastojku
U pac koji se sastoji od malo peršuna, belog luka, maslinovog ulja i šargarepe ostaviti meso da odstoji otprilike dvadeset i četiri sata. Za to vreme pripremit džem od crnog luka.
Recept Goce Božinovske za biftek sa džemom od crnog luka
Nekoliko glavica crnog luka oljuštiti i iseckati na sitne kockice. U tiganj sipati maslinovo ulje, pa dodati iseckan luk, malo soli i malo bibera i ostaviti da se dinsta.

Youtube printscreen / Na večeri kod
Meso izvaditi iz paca, očistiti od peršuna i luka, pa na njega dodati samo malo soli i peći na zagrejanom puteru. Potom ga staviti na tiganj sa lukom. Dodati malo suvog peršuna, bosiljka, zatim i malo smeđeg šećera, naliti vode i ostaviti da se krčka. Kada bude gotovo dekoriše se po želji.