

Nina Seničar je prava domaćica: Iako pazi na ishranu, ovom tradicionalnom srpskom specijalitetu ne može čak ni ona da odoli (recept)
Recept Nine Seničar za gibanicu je odličan
Naša glumica i manekenka Nina Seničar nedavno je sa javnošću je podelila lepu vest da je ponovo u drugom stanju i da čeka drugo dete sa suprugom, američkim glumcem Džejem Elisom, a pokazala je i trudnički stomak. Fotografiju je objavila na Instagramu uz opis: “I tek tako… Beba broj dva stiže”, a u narednim minutima već su joj pristigle brojne čestitke i komentari iz svih krajeva sveta.

Antonio Ahel/ATAImages
Recept Nine Seničar za gibanicu morate probati
Nina je oduvek bila posvećena zdravoj ishrani i trenizima, te nikada nije imala problem sa viškom kilograma. Manekenka može da se opusti i uživa u kaloričnoj hrani, pogotovo sada u blagoslovenom stanju. U slobodno vreme isprobava specijalitete u kuhinji, a recept Nine Seničar za gibanicu posebno nam je zapao za oko.
Svaka domaćica ima svoj način na koji priprema gibanicu, pa i Nina koja je na svom Instagram profilu pokazala kako pravi ovaj sprski specijalitet.
Naime, ona je sastojke i način pripreme napisala i na engleskom i na srpskom da bi i njeni pratioci iz inostranstva mogli da uživaju u ukusnoj gibanici.

Instagram printscreen
Potrebni sastojci:
1 pakovanje kora
3 jajeta + 1 za premazivanje
10 gr soli
500 gr sira
Pročitajte Nina Seničar otkriva trikove za blistav i savršen izgled
400 ml jogurta
50 ml maslinovog ulja

Instagram printscreen
Priprema:
Dve kore odvojite za dno pleha. Ostatak kora iscepkajte ili ih isecite na kockice. Umutite tri jaja, dodate so, ulje, jogurt i sir i sve sjedinite. Dodate iscepkane kore u smesu i dobro promešajte.
Pleh premažite sa dve kašike ulja i stavite dve kore jednu preko druge, a onda na te dve kore sipate celu smesu. Sve to “zatvorite” sa donjim korama, premažite jajetom i pospete susamom ukoliko ga volite. Pecite 35 minuta na 220 stepeni.
View this post on Instagram
Još recepata poznatih možete pročitati OVDE