Udala se Nina Seničar
Svet

19 Jula, 2022 16:00

Udala se Nina Seničar: Prve slike sa raskošnog venčanja u Toskani, njena haljina oduzima dah (foto)

Udala se Nina Seničar, ovo je bilo venčanje iz snova 

Srpska voditeljka i glumica Nina Seničar (36) pre devet dana, nakon višegodišnje skladne veze sa američkim glumicem Džejom Elisom stala je na „ludi kamen“, a sudbonosno „da“ njih dvoje rekli su u Italiji. Zgodna voditeljka je sad na društvenim mrežama pokazala prvu fotografiju sa venčanja, na kojoj je vidimo u prelepoj, beloj venčanici, dok se on odlučio za nesvakidašnje, bordo odelo.

– 9. jul 2022. godine… Zauvek! – napisala je voditeljka u opisu objave.

Pročitajte: Veliki humanista – Nina Seničar ispunila svoju veliku želju sa dečkom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Udala se Nina Seničar – Voditeljka završila u čuvenom magazinu „Vogue“

Venčanje je održano u dvorcu u Toskani, u čuvenom zdanju „Villa Mangiacane“, a lokaciju je odabrala upravo Nina, koja je oduvek maštala da se uda na mestu kao što je ovo. Čuveni američki „Vogue“ podelio je jednu fotku sa venčanja na svom Instagramu.

– Oduvek smo znali da ćemo se venčati u Italiji jer smo tu išli na prvo putovanje zajedno – kazala je Nina za pomenut medij.

Pročitajte: Nina Seničar minijaturnim kupaćim jedva prikrila MEĐUNOŽJE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

– O venčanju nisu želeli da pričaju u javnosti pre nego što je održano. Izbor je pao na današnji dan, a poslužilo ih je vreme, pa su sve vreme uživali na otvorenom po prelepom, sunčanom danu. Na venčanje nimalo nisu štedeli – kazao je izvor „Blica“ blizak ovom paru na dan venčanja.

– Želeli su da baš sve bude kao iz bajke, a organizacija je koštala čitavo bogatstvo. Na meniju je bilo delikatesa i pića sa svih strana sveta, dok je Nina nedavno imala devojačko veče, na kom je okupila sve prijateljice. Teško im je bilo da sve drže u tajnosti, al’ se sav trud oko svadbe i te kako isplatio – dodao je tada naš izvor.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram Screenshot