Svet

19 Februar, 2022 12:45

Danas se održava VENČANJE GODINE: Petar Grašo i Hana Huljić izgovoriće SUDBONOSNO „DA!“

Venčanje Hane Huljić i Petra Graše održaće se za samo nekoliko sati u crkvi Svetog Franje u Splitu. Budući supružnici ne mogu da dočekaju daizgovore sudbonosno „da“ koje ovih dana čeka čitava Hrvatska.

Ovo su svi detalji svadbe Petra i Hane

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Kako saznaje „Gloria.hr“, na dugoočekivanom venčanju, poznati pevač Petar Grašo neće imati samo jednog kuma, već dva. Pored košarkaške legende Dine Rađe (54), pevačicu će pratiti i poznati slovenački kuvar Tomaž Kavčić kom je Petar bio kum na njegovom venčanju. Dugogodišnje prijateljstvo ovekovečiće duplim kumstvom. 

PROČITAJTE: SKRIVENA PORUKA DANIJELE MARTINOVIĆ PETRU GRAŠI ZA DAN ZALJUBLJENIH: Ovim rečima je sve rekla!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Venčanje će se održati u porodičnom restoranu koji je Petar vodio zajedno sa svojim roditeljima, Snježanom i Zoranom. Gala večera spremna je za goste i svi s nestrpljenjem očekuju veliko i pompezno veselje.

S druge strane, Hana, koja je smerna i sofisticirana, nosiće haljinu splitskog dizajnera koji je svojevremeno oktrio da će venčanica biti jednostavna i elegantna. Šminka neće biti prenaglašena, jer Hana želi da zadrži eleganciju i odmerenost kojom inače odiše.

– Biće to jednostavna i laka šminka. U slučaju da ostavimo kosu raspuštenu, Hani će napraviti lagane talase. Ona je jednostavna devojka i toga ćemo se držati – rekla je šminkerka i frizerka.

PROČITAJTE: Grašo ostavio Danijelu zbog 15 godina mlađe, sad s njom čeka dete! A, evo šta kaže njegova bivša!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Podsetimo se, Lepa Hana i njen 14 godina stariji partner, pevač Petar Grašo, nedavno su obaestili javnost da čekaju svoje prvo dete.

Ovu srećnu vest potvrdila je Martina Podgorski, PR popularnog pevača.

— Informacije o trudnoći Hane Huljić su tačne. Porodica i prijatelji veoma su srećni. Kao to znate Hana i Petar su uvek, a i dalje će se truditi, koliko je moguće, da sačuvaju svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za venčanje planova još nemaju — rekla je tada Martina Podgorski, piše 24.sata.hr. Nedugo posle toga, Hana i Petar obevstili su javnost o svojim planovima za venčanje. Danas je njihov veliki dan i mi im ovom prilikom čestitamo!

PROČITAJTE: Glumica završila kod psihologa, vuče TRAUME IZ PROŠLOSTI? OVO niko nije znao!

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen