Recept Goce Božinovske za pizzu svet novine svet portal Rajko Ristić
Svet

jul 11, 2024 11:45

By

Ako nemate vremena, Goca Božinovska otkriva kako da spremite večeru za samo 15 minuta, ukus je neodoljiv (recept)

Recept Goce Božinovske za pizzu sa tost hlebom morate probati

Pevačica Goca Božinovska poznata je kao vrsna kuvarica. Svoja kulinarska umeća svakodnevno dokazuje kada kuva za prijatelje i porodicu, a najviše voli unucima da ispunjava želje.

Recept Goce Božinovske za pizzu svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Recept Goce Božinovske za pizzu dopašće se svima

Prilikom gostovanja u emisiji „Praktična žena“, Goca Božinovska je pokazala kako pravi pizzu, ali na svoj način.

Naime, ona nije spremala klasičnu pizzu sa korama, već sa tost hlebom, koja je kako kaže, pogodna i za one sa manjim budžetom.

Pevačica je inače poznata kao sposobna i vredna domaćica, koja sama održava kuću, a najviše vremena provodi u kuhinji, jer uživa da kuva. Goca kaže i da joj snajka Bojana uvek pomaže, ali i da joj je zadovoljstvo da sprema đakonije za svoje najmilije, posebno za unuke.

Recept Goce Božinovske za pizzu svet novine svet portal

MarynaVoronov/GettyImages

Sastojci:

3 jaja
300 g fete
30 ml ulja
200 ml jogurta
1/2 praška za pecivo
1 pakovanje tosta
200 g šunke
200 g kačkavalja
so i biber

Pročitajte Ovu poslasticu baš svi obožavaju, a Goca Božinovska otkriva najukusniji, a najbrži recept za nju (recept)

Recept Goce Božinovske za pizzu jednostavan je za pripremu, brzo se pravi, a ni sastojci potrebni za spremanje ovog jela nisu skupi. Prema rečima Božinovske, sve što vam je neophodno za pripremu uglavnom imate u frižideru, a ovu pizzu posebno voli njen sin Mirko.

Recept Goce Božinovske za pizzu svet novine svet portal

ernesto-photos/GettyImages

Priprema:

Pomešajte sir, jogurt, prašak za pecivo, ulje, jaja, so i biber. Podmažite pleh sa malo ulja. Hleb umočite u smesu i stavite jedan red, pa preko njega šunku, a zatim rendani kačkavalj. Opet umočite hleb, i tako redom dok ne potrošite sav materijal. Na kraju prelijte ostatkom smese sa sirom i kačkavaljem, pospite malo origana i pecite 15 minuta na 200ºC. Kada je probate, nećete moći da joj odolite.

Još recepata poznatih možete pročitati OVDE.


AUTOR: Svet

IZVOR: Star magazin

FOTO: ATA images, Getty images