Posni recept Zorice Brunclik svet portal Screenshot You Tube Dođi na večeru RTS
Svet

mart 8, 2025 11:45

By

Glavno jelo Zorice Brunclik je preukusno, zdravo, a idealno za Uskršnji post koji je već počeo

Posni recept Zorice Brunclik odličan je

Zorica Brunclik nije samo jedna od najboljih pevačica ovih prostora nego i vrsna kuvarica. Ona obožava da jede i sprema ribu i morske plodove, ali vešta je sa svim receptima.

Ipak, ona je kuhinju u velikoj meri prepustila svom suprugu Miroljubu Aranđenoviću Kemišu koji obožava da kuva. Njih dvoje su savršeno uskladili sve u svohttps://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/QgrcJHsBsbqKHZxWKZsfWbvKTgjlxHtrxLQm braku, pa i kućne obaveze. Kemiš je glavni za nabavku pa osim što obilazi prodavnice, stalno ide na pijacu gde već ima proverene proizvođače kod kojih kupuje.

Posni recept Zorice Brunclik, svet portal

Screenshot You Tube/Dođi na večeru RTS

Posni recept Zorice Brunclik lako se sprema, a veoma je ukusan i kvalitetan. Reč je o podvarku sa projom. Kada ne poste Zorica i Kemiš na tanjir dodaju i komad pečenja, ali obrok je savršen i bez mesa. Sprema se lako, a sastojci nisu skupi, pa je svima dostupan.

Posni recept Zorice Brunclik, uspeće svakoj domaćici

Glavica kiselog kupusa se iseče na trake i dinsta se se na ulju uz dodavanje vode. Zorica sve sprema na maslinovom ulju, a svaka domaćica može da izabere šta voli.

Dodaju se začini po želji – biber, suvi začin, lovorov list… Kupus treba da omekša i dobije lepu boju I da se češće promeša kako ne bi zagoreo.

U međuvremenu pripremi se proja- Zamesi se ređe testo od bleog kukuruznog brašna, soli, dodaju se prašak za pecivo, hladna voda.

Dobro se umesti rukom u vangli, naspe u pleh I peče u rerni. Po želji se na tanjir može dodati i pečeni krompir.

Posni recept Zorice Brunclik, svet portal

Screenshot You Tube/Dođi na večeru RTS

AUTOR: Svet

IZVOR: Dođi na večeru, RTS

FOTO: Screenshot YouTube