Saša Popović i Biljana Jevtić svet portal svet
Svet

January 9, 2023 20:45

By

Zar ovo radi oženjen muškarac: Biljana Jevtić ostala zatečena Acinim ponašanjem

Aca Ilić i Biljana Jevtić imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, a njihova ljubav, duga preko tri decenije, uspešno odoleva svim izazovima. Oboje priznaju da su se kroz godine menjali, sve zarad ljubavi i zarad opstanka njihovog braka.

Ipak, Bilja je bila potpuno iznenađena jednom Acinom promenom, a na tome, kako kaže, može da zahvali rijalitiju Farma, u kome je pevač nekada učestvovao.

Pročitajte: Svaki kutak su sami uredili – Zavirite u dom Biljane Jevtić i Ace Ilića, sve pršti od luksuza FOTO

Ata images

– Primetila sam da kada jede, ustane i opere tanjir. Prvo sam ćutala, posle sam ga pitala o čemu se radi, jer ranije to nikada nije činio. Rekao mi je da to verovatno radi nesvesno, jer je tako radio na Farmi – priznaje pevačica, otkrivajući tako da pevač ne spada u klasične Balkance koji imaju ružnu naviku da ženama prepuštaju sve kućne poslove.

– Aca je posle Farme postao i dosta smireniji. On je impulsivan, ali je posle rijalitija počeo da kulira kada se iznervira i smireno odreaguje. Očeličio se i ojačao tamo – otkrila je pevačica.

Pročitajte: Svekrva je dala zeleno svetlo – Sin Biljane Jevtić u kuću doveo devojku po maminoj meri 

Instagram

Aca Ilić i Biljana Jevtić i pored toga što se mnogo ne eksponiraju u javnosti i dalje su veoma traženi pevači, pa često nastupaju. Međutim, nije isključeno da će im se na nastupima uskoro pridružiti i njihov sin Ivan, koji odlično peva.

Bilo je reči i o tome da će Aca Ilić i Biljana Jevtić svog jedinca prijaviti na takmičenje Zvezde Granda, ali su oni to demantovali uz reči da se to neće desiti, bar ne dok Ivan ne završi fakultet.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM