Mima_Sarac
Star

March 13, 2022 22:00

By

“Mima i ja smo bili u šemu, Gruja će se vratiti ženi”: Adam Đogani otkrio tajne o atraktivnoj ZADRUGARKI!

Adam Đogani, bivši dečko Mime Šarac, otkriva da je baš razočaran u nju jer se izblamirala sa oženjenim Grujom, ali da će je čekati kada bude izlazila iz rijalitija.

Mima i ja smo više bili u nekoj šemi nego u pravoj vezi. Imali smo baš neki čudan odnos. Evo vučemo se poslednjih pet godina. Za nju mogu da kažem da je dobra devojka, ali jako naivna. Žao mi je. Mislim da sve radi zbog popularnosti i da nije iskrena u Zadruzi. Kada mi je rekla da želi da ide u rijaliti, samo sam je posavetovao da bude svoja, ali ni to nije ispoštovala. Prvi joj je rijaliti, pa se malo zavozala, a ne zna da vozi – otkriva Adam koji smatra da Mima uopšte nije zaljubljena u Gruju.

Pročitajte: Nikoli Grujiću žena ne da razvod, otkrivamo zašto!

View this post on Instagram

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani)

– Ona ništa ne bi bila kriva samo da je iskrena u ovoj vezi sa Grujom i da ga stvarno voli. Sa druge strane, on je baš nezreo. Ima dvoje dece kod kuće i ženu. Prokockao je sve to zbog čega? Podržao bih tu ljubav samo da su iskreni i da imaju cilj. Da im cilj nije popularnost i karijera. Te priče da Mima kopira moju sestru Lunu iz perioda kada je bila sa oženjenim Slobom Radanovićem padaju u vodu, jer je Luna bila iskrena i dala je celu sebe u taj odnos tada. Dok Mima to ne radi. Znam koliko me je volela i bila spremna sve da učini za mene. I tako je i dan danas, nastavićemo gde smo stali kada izađe iz rijalitija – otkrio nam je Adam.

Bojan Vuković

Pročitajte: “Naslednik Milija je predosetio da će dobiti SEKU”: Jelena Kostov za SVET iskreno govori o trudnoći i braku! (FOTO)

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković