ademir peles
Star

16 Oktobra, 2021 19:00

Ademir Peleš otkriva: „Moja žena je u dilu sa Dalilom! Car me je unakazio zbog nje!”

Ademir Peleš otkriva da je njegova bivša žena u dilu sa Dalilom, te da mu ona i Filip Car rade o glavi!

Ademir Peleš otkriva zašto ga je Car udario!

Osim toga, nagrabusio je od Cara koji mu je polomio vilicu, pa sada čeka operaciju u Sarajevu, a onda se početkom novembra vraća u Zadrugu.

filip car zadruga

Ademir ima problem sa Dalilom odavno. Od kada se razveo od žene, njih dve šuruju. Njemu je bivša pretila da će da mu zagorča život i sada to i radi preko Dalile. Njih dve imaju neki dogovor! Nije on dečko kriv što je bio jednu noć sa Dalilom, a nju je zbog toga sramota, pa ga sada vređa i svašta priča kako bi to zataškala. Zbog nje je i nadrljao, pa ga je Car toliko odvalio da je morao na operaciju. Od kada je upalio telefon i došao u Sarajevo, svakodnevno prima poruke jako ružnog sadržaja! Prete mu i nazivaju ga lažovom i prevarantom. Teško je sve to. Nije mu lakoobjašnjava jedan od Ademirovih prijatelja koji se plaši šta će biti 1. novembra kad se vrati u Zadrugu i suoči se sa Filipom Carom koji je sada zaljubljen u Dalilu!

Car me je unakazio samo zato što sam zadrugarima pričao da sam imao avanturu sa Dalilom. To vam sve govori kakva su njegova osećanja prema njoj  rekao je kratko Ademir.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR