Car ide u zatvor
ozbiljni problemi

9 Jula, 2022 17:00

Nadrljao: Car iz rijalitija ide u zatvor, preti mu kazna od minimum šest meseci robije

Jedan od koji verovatno ne žele da izađu iz rijalitija je Filip Car kome se posle „Zadruge” ne piše dobro pošto će morati u zatvor na šest meseci.

Car ide u zatvor

– Ako se potvrde dela za koja se on sumnjiči tih pola godine će biti limunada, jer sad policija istražuje razne stvari. Polako su počele da se slažu kockice. Ima nekoliko prijava za agresivno ponašanje, uništavanje lične svojine, duguje 60.000 evra nekim likovima kojima se baš i nije dobro zamerati, a na sve to ima i tužbu od bivšeg zadrugara Ademira Peleša zbog nanošenja fizičkih povreda u rijalitiju – kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Ademir Peleš otkriva – Moja žena je u dilu sa Dalilom! Car me je unakazio zbog nje

Car ide u zatvor

Rajko Ristić

– Postoje još neki istražni postupci koji su u toku, ali iz policije neće ništa da otkrivaju. Mislim da se od svega Car najmanje brine oko tih para, ubeđen je da će od honorara moći da pokrije taj dug, ali nije ni svestan da će verovatno iz Bele kuće izaći praznih ruku pošto je toliko kazni imao, da će na kraju on morati produkciji da da pare. Ademir je odlučio da ga goni, ako treba i do Strazbura zbog fizičkih povreda i svega što mu je uradio, a još na sve to, ako mu se u prethodnim postupcima dokaže krivica, bolje mu je da nestane. Kako stvari stoje neće moći da izbegne kaznu, pa mu je bolje da se ni ne nada – ispričao nam je izvor.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić