Star

2 Novembra, 2020 15:10

AFERA Bujanovac! Aleks OPTUŽUJU da se PROSTITUIŠE! „Gazda im govori s kim da idu u krevet!“ (VIDEO)

Zadrugarka Aleksandra Nikolić ponovo je dospela u žižu javnosti i to zbog optužbi da se bavi prostitucijom.

Niko joj ne veruje!

Jasno je da Aleks nije omiljena među zadrugarima koji kao da su jedva dočekali razlog da se ponovo obruše na nju. Pokrenuta je priča da je svašta radila u Bujanovcu, a pevač Bojan Savić nadovezao se i ispričao svoje iskustvo:

– Ja sam bio na Kosovu gde postoji jedna kafana i tu je veliki sto, za njim sedi 20 devojaka. Bio sam s drugarom, bili pijani i ja ga pitam šta one rade tu, da li rade za lovu, a on mi kaže da se je*u za pare, ali samo sa određenim ljudima, onima za koje gazda kaže da mogu – rekao je Bojan, a Aleksandra je dodala:

– Ja na Kosovu nikad nisam bila, dobila sam ponude baš tamo da radim, ali sam odbila. Ja sam bila 15 dana u Bujanovcu, Švajcarskoj i Makedoniji i radila kao promoterka.

Bojan je tada rekao kako je čuo kako je i u Švajcarskoj radila u istom takvom klubu, pa se Aleks na sve načine trudila da se opravda.

– Kao u svakoj profesiji može nešto da bude – može da bude sekretarica, a… Ja ne komentarišem druge, ja nisam bila jedna od tih za novac. Bilo je ponuda, dobijala sam ih, ali nisam pristajala. Ja sam radila kao promoterka u Bujanovcu – sediš za stolom, dočekaš gosta.. sediš za stolom sa devojkama i ljudi ti šalju pića, dobijaš bakšiš, ustaneš i igraš… posle to deliš s muzičarima.

Pogledajte u nastavku kako je sve izgledalo.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje