Star

April 1, 2022 16:20

By

Kubura zbog stana odlagao razvod: Marija nije uspela da istera po svom

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić Srećković nakon više od dve decenije braka i zvanično su okončali svoj brak.

Kako prenosi “Informer” iako njihov odnos godinama ne funkcioniše, zvaničan razvod bio je nemoguć jer sad već bivši supružnici nisu mogli da se dogovore oko podele nekretnine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura)

Taj brak već godinama nije funkcionisao, ali su se tek sada Marija i Kubura konačno i zvanično razveli. Bilo je i ranije reči među njima oko rastanka ali nisu mogli da se dogovore oko stana koji su zajedno kupili. Naime, Kubura je želeo da proda stan na Vračaru i preseli se, dok Marija nije bila za tu opciju. Kako nisu mogli da se usaglase, samim tim su i prolazile godine, a razvoda nije bilo ni na pomolu. Međutim, sada su popričali kao zreli ljudi koji su shvatili da im zajednički život pod istim krovom ne odgovara i da je vreme da se zvanično razvedu – priča dobro obavešteni izvor i dodaje:

Pročitajte: SA NJOM JE ALEKSANDAR SREĆKOVIĆ KUBURA VARAO ŽENU, A SADA MU JE ZAVELA SINA: Evo šta je ona rekla o aferi sa 18 godina starijim glumcem!

marija srećković

tv/printscreen

Na kraju su došli do zajedničkog rešenja da će stan prodati i podeliti novac na ravne časti, jer su istu tu nekretninu stekli tokom braka. Prvenstveno ni zbog dece nisu želeli da ulaze u dublje rasprave, a i vremenom su shvatili što više odugovlače, da će im biti teže.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura)

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić roditelji su dva sina, kojima su i sada nakon razvoda apsolutno posvećeni, o čemu je glumac i govorio:

– Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe.

IZVOR: STORY/INFORMER

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN, TV/PRINTSCREEN