Drugo ime Filipa Živojinovića svet novine svet portal
Svet

June 24, 2024 22:00

By

Početkom sledeće godine u dom Živojinovića stiže devojčica: Aleksandra je oduvek želela ćerku

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović želeli su ćerku

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u braku su od juna 2018. godine, a u martu naredne godine dobili su sina Aleksandra. Međutim, pevačica je nedavno izjavila da se ne zaustavljaju samo na jednom detetu, ali da ne zna kad će njen sin dobiti društvo.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović svet portal svet

Ata images

– Kada to pomenemo, Aki kaže da želi brata, neće sestru (smeh). Kada je on u pitanju ništa se nije planiralo, tako da će i ovoga puta biti tako, desiće se kada bude suđeno. Mada bih ja lično sada volela devojčicu, ali kako god da bude, sigurno neću dugo čekati. Dvoje dece najmanje želim – rekla je Aleksandra pre samo nekoliko meseci.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović neće ostati zajedno, tvrdi ova žena

Iako brak Aleksandre i Filipa izgleda idealan astrološkinja Ružica Kralj za “Radio svetski” izjavila je da on neće potrajati dugo, ali da će par početkom naredne godine dobiti devojčicu.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović svet portal svet

Rajko Ristić

– Devica i Lav, mislim da će kad-tad doći do kraja tog braka i da će Aleksandra ostaviti Filipa. Oni su se iz ljubavi uzeli, ali ta ljubav ima svoj rok trajanja, a Aleksandra će imati još jednog muškarca u životu.

Pročitajte Razlika u godinama između Aleksandre i Filipa je iznenađujuća, da li biste Živojinoviću dali ove godine

– Nju ta ljubav sa Filipom ne može da zadrži jer je on potpuno drugačiji karakter, zna da bude zahtevan bez obzira na to što će da joj pruži najveću ljubav na svetu.

Mučiće Aleksandru kroz godine koje su pred nama taj njihov odnos, pa će onda kad se najmanje bude nadala doći ta fatalna ljubav.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović svet portal svet

Ata images

Sudbinski joj stoji da može imati do troje dece, sledeće dete će biti žensko koliko već početkom naredne godine. Taj čovek koji joj stoji u horoskopu biće uspešan i bogat, ali ne iz sfere javnog života – izjavila je Ružica, no svi se ipak nadaju da će se njena predviđanja što se dece tiče obistiniti, ali ne i što se tiče kraja Aleksandrine i Filipove ljubavi.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: GLORIA

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES