koliko je Filip stariji od Prije svet novine svet portal
Svet

May 24, 2024 20:45

By

Razlika u godinama između Aleksandre i Filipa je iznenađujuća, da li biste Živojinoviću dali ove godine?

Koliko je Filip stariji od Prije tek sada smo saznali

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uživaju u skladnom braku već šest godina  za sve ove godine nikad nisu krili koliko se zaista vole. Iako je javnost oduvek žudela da pronađe bar jednu stavku kako bi mogli da naprave priču da brak ipak ne štime, nikad nisu uspeli. Njima čak ni razlika u godinama ne smeta. Da li znate koliko je Filip stariji od Prije?

koliko je Filip stariji od Prije svet novine svet portal

Photo: M.M./ATAImages

Koliko je Filip stariji od Prije za njih je potpuno nevažno

Osim što su zajedno zasnovali porodicu i odgajaju sina Aleksandra, zajedno su kupili i porodični dom, otpočeli brojne biznise, ali i radili na poslednjem Aleksandrinom albumu.

Pročitajte Mamin junak – Potez malog Prijinog sina svima slomio srce

Osim što je tekstopisac, Filip je i producent Aleksandrine turneje i ona ne krije da bez njegove podrške ne bi bila tu gde jeste piše Story.

koliko je Filip stariji od Prije svet novine svet portal

Ata images

Naime, mlada žena od svega 28 godina postigla je brojne uspehe i važi za jednu od najvećih regionalnih zvezda, a u svemu tome imala je podršku starijeg muškarca, koji je uz nju bio od samog početka.

Iako razlika u godinama na prvi pogled nije vidljiva, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović jedan su od onih parova koje biste na estradi nabrojali među one sa solidnom razlikom u godinama.

Koliko je Filip stariji od Prije da li ste znali

Budući da je Filip izuzetno negovanog i lepog izgleda te i da mu je supruga Prija jedna od najlepših i najuspešnijih pevačica današnjice, razlika u godinama uopšte nije primetna. Da li ste znali da je manje je poznato da je Filip od Aleksandre stariji čak 10 godina.

Pročitajte Sin Aleksandre Prijović nasmejao publiku u Sarajevu – Ni pevačica nije krila oduševljenje FOTO

Ukoliko ih pogledate dobro, videćete da i neka neke posebne razlike…

Šta kažete?

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić