Sin Aleksandre Prijović svet portal
Svet

December 3, 2023 17:00

By

Mamin junak: Potez malog Prijinog sina svima slomio srce

Sin Aleksandre Prijović osvojio srca publike u Zagrebu

Aleksandra Prijović večeras će održati treći od pet zkazanih koncerata u zagrebačkoj Areni. Tokom prve dve noći u publici su se mogle videti sve generacije, od najmlađih do najstarijih što je još jedan dokaz da je Prija zaista fenomen i da njenu muziku danas mnogi slušaju.

Sin Aleksandre Prijović svet portal

ata images

Sin Aleksandre Prijović oduševio publiku

Iako je pevačica Aleksandra Prijović prvu noć kasnila sa početkom nastupa, to nije pokvarilo raspoloženje publike koja je jedva dočekala da ugleda Priju na sceni. Atmosfera je bila fenomenalna od ulaska fanova u Arenu do početka spektakla. Na binu su prvo izašli prateći vokali i muzičari, a vatra koja je tinjala sa svih strana davala je posebnu notu euforije, a kada se iz gustog dima pojavila Prija, publika je pala u trans.

Mnogi fanovi iz čitavog regiona i šire su došli da podrže Aleksandru, a njena najveća podrška je bila njena porodica koja je u hrvatsku prestonicu došla na dan koncerta zajedno sa pevačicom.

Ipak, najemotivniji momenat na koncertu je ostavio sin Aleksandre Prijović. Aleksandar se u jednom trenutku popeo na binu, raspoložen i nasmejan, a iz publike ih je sve vreme bodrio tata Filip Živojinović.

Sin Aleksandre Prijović svet portal

Instagram/printscreen

Pročitajte Sin Aleksandre Prijović nasmejao publiku u Sarajevu – Ni pevačica nije krila oduševljenje FOTO

Aleksandra je tada rekla pred mnogobrojnom publikom da su malog Aleksandra u Beogradu pitali da sa njom izađe na binu, ali da ona za to nije znala. Na trenutak se uplašio vatre, ali se ubrzo opustio, kao i svako dete i da je jedva uspela da ga ubedi da ne izađe odmah, već da malo sačeka. On je bio strpljiv i čekao je svoj trenutak, a ona mu je ispunila želju.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram