kuća aleksandre prijović
Star

27 Septembra, 2021 20:30

Aleksandra Prijović ucenila Filipa! Zbog nje PRESTAO da se druži sa ovom PEVAČICOM!

Aleksandra Prijović navodno je ucenila Filipa Živojinovića koji je zbog nje prestao da se druži sa tada bliskom prijateljicom Marijom Šerifović.

Aleksandra Prijović ucenila Filipa!

Prema pisanju domaćih medija, pre nego što je otpočeo vezu sa Aleksandrom, Filip Živojinović je imao nešto širi krug prijatelja iz koga je prva ispala Marija Šerifović. Njihovo dugogodišnje prijateljstvo navodno je prekinula Prija, a izvor blizak Živojinoviću otkriva o čemu je tačno reč.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Filip i Marija su se družili godinama, bili su kućni prijatelji, i imali su veoma prisan odnos. šli su jedno kod drugog na rođendane, izlazili su zajedno, imali su isto društvo. Često su se okupljali po kućama, pravili sedeljke, putovali i, što je najbitnije, mogli su da pričaju o svemu. Sve je super funkcionisalo dok se Filip i Aleksandra nisu smuvali – priča izvor, a prenosi Kurir, i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

Kada je čula da je s njom ušao u vezu, Marija je rekla da nije za tu vezu. S obzirom na to koliko su bliski drugovi bili, to nije ništa čudno, rekla mu je svoje mišljenje. Problem je nastao kada je to Aleksandra čula. Ona je tada Filipu napravila frku, naljutila se i posvađala s njim. Tada mu je zabranila druženje s Marijom. Rekla je da on ne može da bude blizak sa osobama koje ne podržavaju njihovu ljubav, da je to izdaja, i zahtevala da se distancira od nje. Naravno, on je u tom trenutku bio toliko zaljubljen u nju da je prihvatio ultimatum. Plašio se da će ga Aleksandra ostaviti i skroz se distancirao kako od Marije, tako i od mnogih drugih prijatelja koji su bili istog mišljenja – kaže izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

Upravo zbog toga Marija nije ni došla na njihovu svadbu. Oni sada nemaju nikakav odnos, kada se vide jave se jedno drugom iz kulture i to je sve. Filip uglavnom vreme provodi sa ženom i novim društvom. Retko s kim iz momačkih dana je ostao blizak – zaključio je izvor za pomenuti medij.

FOTO: ATA IMAGES