Star

January 30, 2022 19:00

By

Ana Bekuta se rešila Mrkinih stvari! Evo gde su završile!

Ana Bekuta se trudi da nastavi dalje sa životom i obavezama nakon što je izgubila Mrku, ali kako vreme prolazi, njoj je sve teže! Njene komšije sa Vračara kažu da je retko viđaju, a i kad je sretnu, to je samo u prolazu! Videli su je poslednji put sa unukom Sonjom kada su iz stana iznele nekoliko crnih džakova, a kako saznajemo, u njima je bila Mrkina garderoba koju je pevačica dala u humanitarne svrhe.

PROČITAJTE: Ana Bekuta preko noći ostala bez krova nad glavom jer je verovala u ljubav. Evo šta se desilo!

Ana Bekuta se rešila Mrkinih stvari! Evo gde su završile!

Ana je ispoštovala običaj da 40 dana ne dira ništa od Mrkinih stvari, jer kažu da je običaj da se tek nakon tih 40 dana izbacuju stvari pokojnika. Ani je bilo jako teško što se oprašta i od Mrkinih stvari, nju gnerealno sve podseća na njega i baš pati. Nije ona ni htela ništa od toga da otuđi, ali su je naterali Sonja i Branko jer vide da se sve više povlači u kuću i da je baš loše, pa su insistirali da se to izbaci i da se, koliko god da je teško, okrene novi list, i počne život iznova – priča Anina komšinica i dodaje.

Stavile su Ana i unuka te crne džakove u gepek i nekud ih odvezle. Ne znam kome su poklonile, ali znam da nisu bacile te stvari, dale su kome će valjati. Ima jedna majica koja je bila Mrki omiljena, Ana je nju sačuvala, a ostalo je dala. Toliko mi je žao kad je vidim ubledelu, ucveljenu, šta je sve ta žena preživela, ali i dalje se drži, šta će, ima sina, unuke, oni su sa njom. Ima publiku koja je voli, mora da nastavi dalje. Čak je obećala Mrki da će biti jaka i da će ostati srećna kao i sa njim što je bila. Sve je još jako sveže, potrebno je vreme da sve dođe na svoje – završava Bekutina komšinica.

PROČITAJTE: Ivanu Gavriloviću žena oprostila prevaru, pustila ga da se vrati kući!

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES