Ana Bekuta
Star

February 11, 2022 13:00

By

ANA BEKUTA SE TAJNO SASTALA SA MRKINOM UDOVICOM! Daša imala samo jednu molbu!

Supruga Milutina Mrkonjića, koju je Mrka napustio pre više od jedne decenije, i žena koju je poslednjih godina života voleo, Ana Bekuta, kako saznajemo, rešile su da se sastanu i progovore o svim pričama koje su od Mrkine smrti jedna o drugoj slušale.

Ana Bekuta mrka sahrana

RAJKO RISTIĆ

Susret je navodno prošao iznenađujuće prijatno, iako je Ana bila zabrinuta oko toga kako će je udovica Milutina Mrkonjića primiti.

Pročitajte: Ana i Ceca su sad u dobrim odnosima, ali nije uvek bilo tako! Karleuša umešana u sve!

Ana je dosta razmišljala o Daši i svim pričama koje kruže od kad ih je Mrka napustio. Zna Ana koliko je Mrka brinuo o Daši, da je posećivao stalno i pomagao joj novčano, zato je sada odlučila da ode kod nje da barem porazgovaraju – rekao je izvor za Star

IVAN VUČIĆEVIĆ

Prijatno se iznenadila, jer ju je Daša uljudno primila i ugostila. Lepo su sele i uz kafu sve razjasnile. Iako se pričalo da Daša živi na rubu egzistencije, to ipak nije tačno, ali joj je Ana svakako ponudila pomoć, kad god joj zatreba. Smatra da je toliko dužna svom Mrki, sa kojim je živela poslednjih 10 godina, a zna koliko je on lepo pričao o Daši i da je uvek bio tu za nju.

– Daša se Ani zahvalila na svemu, naročito na poseti jer su sad konačno sve razjasnile. A Daša je toliko bila dirnuta ovom posetom da je zamolila Anu da na proleće kada se prolepša vreme zajedno odu na Mrkin grob.

Pročitajte: Otkrivamo zašto se pevači otimaju za imanje pokojne Merime!

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ