Fotografija Ane Ivanović i NIkole Rokvića portal Svet
Svet

October 18, 2023 09:00

By

Nikada je ne biste prepoznali, skromna i prirodna: Kako je pre slave i bogatstva izgledala Ana Ivanović (foto)

Ana Ivanović iz mladosti je potpuno drugačija, skromna i prirodna

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović danas živi život iz bajke. Majka je tri dečaka, poseduje dve luksuzne vile i udata je nekadašnjeg najboljeg fudbalera Bajern Minhen, Bastijana Švajnštajgera. Ali, kako je izgledao nekadašnji život prelepe teniserke, pre slave i bogatstva? Ana Ivanović iz mladosti plenila je nežnošću baš kao i danas pa se toliko i ne razlikuje čak i nakon mnogo godina.

Pogledajte u nastavku…

Ana Ivanović iz mladosti

ATA images

Ana Ivanović iz mladosti – Vredna uspomena pre slave i bogatstva

Naime, supruga Bastijana Švajnštajgera podelila je fotografiju iz detinjstva na kojoj pozira sa bratom Milošem na njegov rođendan, dok je u opisu fotografije navela:

Pročitajte Ana Ivanović u suzama šta joj je Bastijan priredio, on čak i progovorio na srpskom – Ženo moja

– Tada kao i danas – najbolji brat koji postoji. Srećan rođendan, sve najbolje ti želim.

Rođendanske čestitke nisu prestajale da pristižu, ali neizbežni su bili i komentari da se slavna teniserka gotovo nimalo nije promenila.

Ana Ivanović iz mladosti

Instagram

Iako je prošlo dosta godina, Anu krase plave oči i prepoznatljiv osmeh, pa je već pri prvom pogledu jasno o kome je reč. Za razliku od brojnih poznatih ličnosti, Ana nije podlegla trendovima, već je zaobišla estetske korekcije, pa je poznata kao neko ko neguje prirodnu lepotu.

Pročitajte Porodični video otkriva koliko je presladak najmlađi sin Ane i Bastijana, na snimku po prvi put i Luka i Leon VIDEO

Ana Ivanović iz mladosti iznenadila je njene pratioce budući da se lepa Švajnijeva supruga nimalo nije promenila. Osim što je starija za “koju” godinicu.

Ana Ivanović iz mladosti

Rajko Ristić

Siguran život pored Švajnija

Naša poznata teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger povukli su se iz profesionalnog sporta i odlučili da se posvete jedno drugom i svojim mališanima. Oni su mnogo novca uložili u različite nekretnine, ali ne žale, jer im je uživanje u zajedničkom vremenu veoma važno.

Greh Ane i Bastijana

Instagram

Kako bi imali mesto na koje mogu da odu i leti i zimi Ana i Bastijan su odlučili da kupe dve kuće, jednu u Alpima, drugu na Majorki. Obe nekretnine su luks opremljene i imaju sve što im je potrebno kada dođu da uživaju u porodičnom odmoru. Ipak, njihov glavni dom se nalazi u Vestendorfu, selu koje se nalazi u Austriji. Nekretnina u kojoj provode deo zimskog vremena je prelepa planinska kuća u Alpima. Kako oboje vole skijanje i sport ovo im predstavlja način da i tokom zime uživaju u super provodu na snegu i planinskom vazduhu.

Kako izgledaju ove dve prelepe vile POGLEDAJTE OVDE! 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images