Star

24 Marta, 2021 22:00

Ana Korać ODBILA učešće u Zadruzi! Ovo je RAZLOG!

Starleta Ana Korać navodno je odbila učešće u „Zadruzi 4″, a kako se šuška razlog za to je novi dečko.

Ana ipak ne ulazi u Zadrugu?

Prema pisanju domaćih medija, Koraćeva se dogovorila sa čelnim ljudima Pinka da u martu ponovo uđe u rijaliti i to za honorar od 2.000 evra nedeljno. Međutim, Ana je u poslednjem trenutku navodno promenila mišljenje jer njen se njen novi dečko ne slaže sa time.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Iako je inače miran tip, histerisao je i vrištao na nju. Plaši se da bi mogla da ga prevari u rijalitiju sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa zato neće ni da čuje za to. Ana je toliko luda za njim da ga sve slepo sluša. Pozvala je produkciju, izvinila se i otkazala učešće. Uopšte nije želela da polemiše sa svojim momkom, već je spustila loptu i rekla mu da će ga poslušati – tvrdi neimenovani izvor za Informer i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

On je spreman da joj nadoknadi honorar koji je izgubila, ali i da joj plati kaznu ako Pink to bude tražio. Anin dečko je pun para i njoj stvarno ništa pored njega neće faliti. Stalno je obasipa poklonima, vodi je gde god ona  poželi. Sada planiraju i zajedničko putovanje. Svaku želju joj ispunjava – kaže dobro obavešteni izvor.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ