svet

February 23, 2020 20:00

By

Ana Nikolić finansira novog dečka! Otkrivamo kako su se upoznali i čime se bavi misteriozni momak!

Nakon razvoda od Stefana Đurića Raste, Ana Nikolić nije ni pomišljala da se upusti u neku vezu. Trebalo joj je dosta vremena da se vrati na staro, pa pored toga što je konačno stesala liniju, pevačica je našla novog dečka kojeg je podržava i pomaže joj da se vrati na muzički scenu u velikom stili.

– Ani nije bilo ni na kraj pameti da će se zaljubi. Nakon razvoda sa Rastom želela je samo da se vrati u staru formu, da uradi nove pesme i da krene da nastupa, jer je konstatno bila kod kuće. U svemu tome je prvi podržao njen novi dečko. Odmah je podžao njene ideje, ponudio joj finansijku pomoć i oduševio se idejom da snima spotove u Maroku. Vidimo svi da je procvetala i da je konačno zadovoljna sobom, još sada kada iza album biće jača nego ikada.

Zvezda filmova za odrasle ODLEPILA na Sandru Afriku! Dopisuju se i kuju planove!

Stefanove PORUKE Luni! Od ONE NOĆI ne prestajem da mislim na tebe…

Teodora Džehverović pokazala NOVOG DEČKA?! Nećete verovati ko je u pitanju! (FOTO)

–  Novog dečka Boška je upoznala sasvim slučajno. On ima svoju firmu koja se bavi ugradnjom sigurnosnih vrata, inače je po zanimanju bravar. Kada je trebalo da se zamene vrata u njenom stanu na Voždovcu, sasvim slučajno jer je bio u manjku sa radnicima tog dana, pa se pojavio sa još jednim momkom kako bi završili posao. Ugradili su joj nova vrata, tako su se i upoznali. Njemu se Ana dopala odmah na prvi pogled, bio je oduševljen njenom harizmom i smislom za hurmor. Dok Ana nije nešto mnogo obratila pažnju na njega – kaže izvor za SVET i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B71m0TIn0Kl/

– Njih dvoje su se znali od ranije preko nekih zajedničkih prijatelja, ali ništa to nije bilo specijalno. Pošto mu je ostao njen broj telefona, jer ga je ona lično zvala da se dogovore oko ugradnje i cene, danima se premišljao da li da je pozove na piće. Na kraju je skupio hrabrosti i pozvao je, a Ana Nikolić je za divno čudo pristala. Od tada se više ne razdvajaju, a i što bi kada se odlično razumeju. Ne znam zašto svi oričaju kako je sa nekim dečkom ko je žestok momak, tajkun i kriminalac. Čovek je biznismen, živi od poštenog rada ima svoje firme, lep, situiran i ono što je najbitnije podržava Anu u svemu -kaže izvor blizak pevačici za SVET.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet, Instagram